TORNAR
PUBLICITAT

La Taula Estratègica Motor Anoia celebra una nova reunió al Campus Motor

El Consell Comarcal vol entrar a formar part del Catalonia Living Lab

societat
Dimecres, 11 juliol 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Representants de les institucions de la comarca i d'empreses del món del motor es van trobar a l'equipament del Consell Comarcal per abordar les aliances per rellançar el Campus Motor. Des del Consell s'afirma que s'està cercant un full de ruta de treball.

PUBLICITAT

A finals de juny, la Taula Estratègica del Campus Motor Anoia va celebrar una reunió. El projecte té com a objectiu fomentar el desenvolupament i la promoció econòmica del sector del motor i la creació d'ocupació a la comarca de l'Anoia. En aquesta reunió hi eren Joan Serra (Conseller del Campus Motor Anoia i Alcalde de Castellolí), Blai Paco (President de la UEA), Josep Maria Valls (President del CIAC), Toni Garcia (Director General de DOGA), Pablo Lara (Professor de la UOC), Emili Hernandez (Professor de la UPC i assessor de Cellnex Telecom), Sergi Vila (Cap de Metropolis-Lab SEAT), Pep Solé (Gerent de TIC ANOIA), Patrícia Illa (Regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Igualada), Sílvia Biosca (Directora Tècnica del Campus Motor Anoia) i Laura Cuadros (Tècnica del Servei d'Ocupació del Consell Comarcal de l'Anoia).

La reunió del passat juny, al Campus MotorEntre els temes tractats, es va valorar la possible adhesió del Campus Motor Anoia al MAAS (Mobility as a service) Catalonia. També es va parlar de la possibilitat de la incorporació del Campus i el seu entorn al Catalonia Living Lab. A més, la reunió també servia per abordar el pla estratègic de l'ecosistema del motor a l'Anoia i les estratègies que s'han d'iniciar a curt termini per tal de definir aquest full de ruta de treball. En aquest sentit, els assistents a la Taula van valorar diversos eixos sobre els que treballar per la millora de l'especialització i la competitivitat territorial: la generació de talent amb atracció d'empreses i inversors, la formació especialitzada d'alta qualificació i la dotació d'infraestructures de Telecomunicacions.

Durant la sessió es van lliurar els resultats de les quatre comissions de treball: Projectes Europeus; Formació; Energies renovables, motor i esport i, finalment, Noves tecnologies del motor i vehicle connectat. La Taula és un projecte finançat pel Consell Comarcal de l'Anoia, a través del qual es pretén trobar les línies d'actuació de la comarca de l'Anoia en el món del motor.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.