TORNAR
PUBLICITAT

La Torre de Claramunt millora els accessos a la zona esportiva de les Pinedes

Per la Festa Major es va inaugurar la primer part de l’arranjament del talús del carrer Joan Maragall de les Pinedes de l’Armengol

societat
Diumenge, 1 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El passat 11 d'agost, i en el marc de la Festa Major del municipi, es va inaugurar la primer part de l’arranjament del talús del carrer Joan Maragall de les Pinedes de l’Armengol. L’obra es va adjudicar amb un pressupost de sortida d’uns 316.000 euros, subvencionada per la Diputació de Barcelona.

PUBLICITAT

El tradicional acte protocol·lari de tallar la cinta inaugural el van fer els joves esportistes del municipi ja que, tal com va manifestar l'alcalde Jaume Riba en el seu parlament, l'obra està pensada per millorar l’accés a la pista poliesportiva i, a la vegada, fomentar l’esport al municipi, fent que els joves puguin gaudir d’aquest espai esportiu de les Pinedes de l’Armengol. Per això el batlle, que estava acompanyat dels regidors Andreu Siñol, Xavi Comes i M. Teresa Maruny, va cedir el protagonisme als joves.

La primera fase de les obres ha consistit en la contenció del talús del carrer, garantir els drenatges existents i evitar l’impacte visual des de la pista poliesportiva. Queda pendent una segona fase que consta d'una coberta integrada en aquest espai per aconseguir una pista de laterals semi-oberts. Sota coberta hi haurà espais de serveis, magatzem i vestidors per a la pràctica de l’esport .

L’obra es va adjudicar amb un pressupost de sortida d’uns 316.000 euros, subvencionada per la Diputació de Barcelona mitjançant el programa específic de contingències, atenent la urgència de l'execució de les obres, per tal de mantenir l'estabilitat del carrer.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.