TORNAR
PUBLICITAT

La Torre rep el pla director per reformar el seu clavegueram

Les actuacions que figuren el document serviran per a la millora del tractament de les aigües als nuclis de Vilanova d’Espoia i la Serra

societat
Dilluns, 3 maig 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El total de les inversions que s'inclouen en aquest document elaborat per la Diputació pugen a 1.421.995 euros. Els treballs inclouen l'inventari de la xarxa, una diagnosi sobre el seu estat, propostes de millora amb les seves característiques tècniques, a més d'un pla d'inversió desglossat per etapes.

L'Ajuntament de La Torre de Claramunt ha rebut de la Diputació de Barcelona el pla director de clavegueram del municipi. Es tracta d'un treball que ha servit per elaborar un inventari de tots els pous de registre i de les canonades de la xarxa, amb una descripció de les seves característiques i el seu estat de conservació. Les tasques també han constat de l'estudi del funcionament de la xarxa tant per temps sec com per temps de pluja i s'han fet propostes per la seva millora.

Amb les actuacions assenyalades, es permetrà millorar el tractament de les aigües als nuclis de Vilanova d'Espoia i la Serra, així com la capacitat hidràulica de la xarxa mitjançant l'ampliació dels diàmetres dels diferents col·lectors. També es millora la gestió de la xarxa continuant amb la implantació de xarxa separativa i l'adequació dels sobreeixidors existents a la normativa vigent per millorar la qualitat de les aigües en episodis de pluges. El conjunt d'actuacions incloses en el treball tenen un cost de 1.421.995 euros.

 

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.