TORNAR
PUBLICITAT

Un total de 52 capelladins van trobar feina l'any passat a través d'Anoia Activa

Les insercions superen el 50% de les persones que ha atès el servei

societat
Divendres, 21 febrer 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Quasi un centenar de capelladins van prendre part en les accions de formació i inserció que desenvolupa el Consell Comarcal de l'Anoia. El perfil majoritari de persona amb el que es treballa és una dona, entre 25 i 45 anys, amb estudis primaris.

PUBLICITAT

El batlle Salvador Vives, segon a l'esquerra, amb les treballadores del ConsellLes dades de les accions de suport que fa Anoia Activa a Capellades, subvencionades per la Generalitat, indiquen que el darrer any es va atendre un total de 98 persones, 52 de les quals varen poder ser inserides laboralment (36 de dones i 16 d'homes). Es tracta d'un servei que "ajuda a la inserció, a la realització de pràctiques en empreses, la mediació laboral, l'orientació professional, la motivació per a l'ocupació, la derivació cap a altres recursos ocupacionals, fa seguiment en la contractació, l'anàlisi de l'ocupabilitat i les competències transversals o la informació del mercat de treball entre d'altres".

Per una banda, es fa un treball amb els usuaris que cerquen feina i de l'altra; de l'altra, es fan prospeccions amb les empreses que necessiten persones. El perfil majoritari de les persones usuàries del servei d'orientació laboral de Capellades –en un 64%- ha estat el d'una dona d'entre 25 i 45 anys, amb estudis primaris. El nivell d'inserció laboral en aquest any 2019 ha augmentat respecte a anys anteriors i ha arribat fins al 53%. Aquest és un projecte amb diverses accions pensades per ajudar a les persones que busquen feina i, a finals del mes de febrer es reinicia el suport in situ a la vila. Per accedir-hi, cal demanar hora a la recepció de l'Ajuntament de Capellades per a les visites que es fan sempre els divendres.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.