TORNAR

Els traumatòlegs del CSA intervenen al congrés estatal de cirurgia

Una delegació de l’Hospital va ser també a una trobada de la disciplina a Berlín

societat
Dimarts, 17 octubre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Traumatòlegs del Consorci Sanitari de l'Anoia van ser a Barcelona, al 54è Congrés de la SECOT (Sociedad Española de Cirugía Ortopédica y Traumatología) i el segon CongresoIbero-latinoamericano. En aquesta trobada professional s'hi van inscriure unes 1.400 persones.

El doctor igualadí Xavier Pelfort va ser el moderador dels debats en la trobada de cirurgians que va tenir lloc a Barcelona fa dues setmanes. Representants igualadins del CSA i del 4D Health van explicar el desenvolupament de l'"activitat educativa mitjançant la simulació" i es va exposar un cas pràctic. Entre els assistents, hi havia també el doctor Joan Miquel Noguera, responsable de la Unitat d'Espatlla del servei de COT del CSA i Franc Espinar, productmanager del centre de simulació i seguretat per al pacient i el doctor Joan Muró, responsable del Centre de Simulació i seguretat per al pacient.

L'equip de metges anoienc, a Berlín FOTO: CSALes intervencions dels doctors anoiencs van rebre molt bona acollida, en un congrés on hi va haver uns 1.400 assistents. El Servei de COT del Consorci Sanitari de l'Anoia ja havia estat present, el mes passat, al Congrés Europeu de Cirurgia d'Espatlla i Colze, fet a Berlín,  amb Joan Miquel Noguera. Va presentar un treball en forma de comunicació oral. El treball es titula "Com presentem els treballs els cirurgians d'espatlla" i analitza el temps emprat per a la comunicació dels treballs científics a tres congressos rellevants d'aquesta especialitat. Entre els resultats destacats es va observar que un terç dels comunicants dedicaven el temps proposat per l'organització del congrés i que, de forma genèrica, els presentadors dedicaven temps similars a la introducció de l'estudi i a la secció de metodologia. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.