TORNAR
PUBLICITAT

Unió de Pagesos, Per la Conca i Salvem Can Titó convoquen un acte unitari el dissabte 26

societat
Divendres, 18 setembre 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Setmana intensa en l'actualitat urbanística i territorial a la Conca d'Òdena, amb la recollida de firmes per retirar el Pla Director Urbanístic d'Activitats Econòmiques (PDUAECO) i la negativa de Vilanova a que Can Titó sigui industrial. Les plataformes Per la Conca i Salvem Can Titó, amb Unió de Pagesos, criden a una nova mobilització.

PUBLICITAT

Mentre el procés participatiu del PDUAECO engega la Fase II (aquest dijous hi va haver una sessió de debat i el dijous 24 se'n farà una segona), Unió de Pagesos, Per la Conca i Salvem Can Titó continuen amb la recollida de firmes per la retirada d'aquest document. Han superat ja les 5.000 en menys de dues setmanes. De cara al dissabte 26 de setembre, es prepara un acte reivindicatiu a la rotonda de la Masia, a Òdena, amb el lema 'Planta't per la Conca'.

Serà a les 12 del migdia. Un acte reivindicatiu per reivindicar "noves formes de creixement" al territori i posar en valor l'entorn natural i les activitats que ja existeixen, entre aquestes les de tipus agrícola. Es demana als participants de l'acte que prenguin les mesures adequades de protecció davant la pandèmia i que portin mascareta. 

PUBLICITAT

1 Comentaris

E

Eduard Ruiz

Igualada

19 de setembre 2020.12:23h

Respondre

Hi ha un consens generalitzat de que la INDÚSTRIA, I ELS SERVEIS VINCULATS A LA INDÚSTRIA, és la única activitat que pot generar riquesa, ocupació de llocs de qualitat i benestar, ... Llegir més fomentant les condicions para recuperar indústries deslocalitzades i crear de noves més innovadores i eficients, tal com s’ha posat de manifest en diferents instàncies internacionals i nacionals, de forma reiterada i especialment arran de la greu crisi sanitària, i de retruc econòmica i social, que estem patim.

Un del darrers, el Comunicat el de la Comissió Europea, del 25/5/2020: EL MOMENTO DE EUROPA: REPARAR LOS DAÑOS Y PREPARAR EL FUTURO PARA LA PRÓXIMA GENERACIÓN

I mentre tant els nostres polítics i organitzacions de la Conca d’Òdena incapaços de posar-se d’acord per crear les condicions (urbanístiques, infraestructures i estímuls varis) per consolidar la INDUSTRIA existent i atraure noves inversions, pensant també per la propera generació, tot aprofitant l’excel.lent situació al “rebufo” (que no al rebuf) de l’àrea metropolitana de Barcelona, i treballar per aspirar més enllà de un “desenvolupament econòmic basat en usos agrícoles, d’oci i lleure”, que alguns col.lectius proposen també legítimament, amb la promoció de uns usos industrials compatibles, que respectin la seguretat i salut de les persones i el medi ambient.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.