TORNAR
PUBLICITAT

El Vademercat servirà més de 15.000 tapes aquest dissabte a la Masuca

Tots els assistents a la Nit de Tapes participaran en un sorteig d’un val de 100 euros

societat
Dissabte, 14 abril 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Quatre hores de gastronomia, música, teatre i bon ambient. Això promet el tercer Vademercat, que té lloc aquest dissabte 14, des de les 8 fins a les 12 de la nit al Mercat de la Masuca.

PUBLICITAT

Dos mesos més aviat que el 2017, arriba el Vademercat. Les tapes seran protagonistes al mercat d'Igualada en una jornada que es comparteix aquesta activitat amb la Mostra., La Nit de Tapes del Mercat de la Masuca espera servir-ne almenys 15.000, és a dir, 3.000 cartrons amb cinc tiquets. Hi haurà una trentena d'estands de menjar i beure i, a banda dels paradistes de la Masuca. Joan Fontanella, el president de Vadefoodies, es mostra satisfet "pel ritme de vendes. Hi ha parades que encara demanen més tiquets". Espera que la pluja no condicioni l'activitat, però amb tot, "hem previst el trasllat d'algunes de les activitats a l'interior per si plogués".

Les parades, a punt per repetir l'èxit del 2016 i 2017 (FOTO)A la Nit de Tapes hi participaran associacions gastronòmiques igualadines i productors de la comarca. Entre altres, hi haurà representants de l'Alta Anoia i també una representació de la iniciativa del Consell Comarcal L'Anoia, del camp a la taula, que permetrà conèixer la Cassoleta de l'Anoia, la Vinyala d'Òdena i una mousse de mató de la Tossa i Veciana amb mel i fruits secs. Serà una vetllada amenitzada amb diferents propostes de teatre, màgia i també l'actuació musical en directe dels músics Red Pèrill i Quico Tretze al mateix mercat municipal. Els tiquets es podran comprar també la mateixa tarda del Vademercat. Per primera vegada tots els assistents participaran en el sorteig d'un val per valor de 100 euros a gastar a les parades participants durant la nit de tapes.

De nou, hi haurà el tradicional concurs per triar les millors receptes, amb un jurat format per la responsable del restaurant Nou Urbisol, Mercè Jubany, pel president de la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA), Blai Paco, i per la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament i directora general d'Indústria de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.