TORNAR
PUBLICITAT

Vallbona invertirà 250.000 euros en accions de millora i sostenibilitat energètica

Una segona línia de subvencions es dedicarà a la millora de l’accessibilitat al municipi

societat
Diumenge, 17 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El 2022, Vallbona d'Anoia engegarà l'execució del projecte de sostenibilitat energètica més ambiciós del municipi. El consistori rep un total de 363.000 euros en ajudes del PUOSC que repartirà en tres iniciatives.

PUBLICITAT

L'Ajuntament de Vallbona ha anunciat la recepció de les subvencions del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per a dur a terme diferents projectes de millora en els serveis públics. Les ajudes d'aquest pla es derivaran a tres projectes, emmarcats en les dues línies de subvenció del programa. El gruix principal de les inversions anirà a "la millora, eficiència i sostenibilitat energètica dels edificis municipals" de Vallbona: l'Ajuntament i l'escola, a més del projecte de millora de l'espai del passeig del Mirador. Serà un quart de milió d'euros.

La finalitat del projecte energètic és "auto generar-se energia instal·lant plaques fotovoltaiques a la casa consistorial i a l'escola". L'execució del projecte serà el 2022. D'altra banda l'objectiu principal de millora del Mirador és l'arranjament de diferents punts del passeig i donar continuïtat a l'estabilització del talús que s'ha executat en el transcurs d'aquest any. L'actuació també vol substituir l'arbrat que es troba malalt i en alguns casos mort, així com la reforma de la font, paviments, de manera que amb l'actuació es dinamitzi la zona ara una mica descuidada. El calendari també està fixat per al 2022. La resta dels diners, en la línia destinada a subvencions per a "acció territorial a municipis petits", el projecte pel que també s'ha concedit partida pressupostària és per a la millora serveis i accessibilitat al nucli de Vallbona.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.