TORNAR

Vilanova enceta la millora de les pistes de petanca del Barri de la Pau

El cost de l’actuació és de 5.000 euros i s’enllestirà en dues setmanes

societat
Divendres, 5 juny 2020. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El consistori vilanoví ha encetat diferents obres de millora en varis espais del municipi. Aquesta setmana, ha començat la millora de les pistes de petanca del barri  de la Pau i la instal·lació d'una tanca perimetral a les terrasses de Can Papasseit.

Una competició de petanca, durant la primavera del 2019Amb el pas a la Fase 2, Vilanova del Camí reprèn les millores a diversos espais públics del municipi per tenir-los a punt quan la ciutadania en pugui fer ús. És el cas de les pistes de petanca del Barri de la Pau. L'empresa Excavacions Anoia S.A. ha arrencat aquesta setmana els treballs d'arranjament i millora de les quatre pistes de petanca del barri La Pau. L

L'obra consta del sanejament de la base i l'aportació i compactació de sauló fins al bordó de les pistes per facilitar el drenatge de l'aigua en temporada de pluja. Aquesta és una millora important que evitarà que l'aigua de pluja acabi entollada o fent un fangar a les pistes. L'obra té un pressupost de 5.000 euros i un termini d'execució de 15 dies.

L'Ajuntament també treballa en el subministrament d'una tanca perimetral de Can Papasseit. L'actuació en aquest cas començarà amb la retirada de la tanca existent i la susbtitució per una altra que ofereixi millors garanties. El projecte anirà a càrrec de Serralleria Brunet SL i té un pressupost de 4.200 euros, amb IVA inclòs. L'obra s'enllestirà en 20 dies.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.