TORNAR
PUBLICITAT

Xavier Vives dissenya el trofeu de l'European Balloon Festival

El jurat del concurs valora la innovació i la creativitat del disseny

societat
Dimarts, 26 juny 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El trofeu de l´European Balloon Festival estarà dissenyat per Xavier Vives, professor de l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps. Vives ha guanyat el concurs convocat per l'Ajuntament d´Igualada, amb la col·laboració de l´associació Disseny=Igualada. El jurat ha valorat la innovació i la creativitat de l'obra.

Disseny del trofeu. Autor: Xavier Vives

Com ja hem anat explicant en els últims dies, aquest any l'edició de l´European Balloon Festival comptarà amb moltes novetats: nova pàgina web, nova imatge, noves activitats a la ciutat... i també un nou trofeu.

Per primera vegada aquest any s'ha convocat un concurs per escollir el disseny del premi que rebran els pilots guanyadors de l'European Balloon Festival. El disseny guanyador és obra de Xavier Vives, professor de l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps.

El trofeu

És una lleugera estructura cúbica d´acer inoxidable que sosté amb un joc de cables una forma com de globus transparent. L'autor ha volgut 'fer referència a la lleugeresa i transparència de l´aire com a vector ascensional, alhora que volia connotar la qualitat, la precisió i la tecnologia.' El disseny 'representa la màgia del globus flotant a l´aire'.

La concepció tan lleugera i immaterial d´aquest trofeu trenca amb els dissenys més tradicionals que cerquen una major presència en pes i volum. I el jurat ha apostat per la innovació i la creativitat.

Incentivar el talent

Amb aquesta convocatòria es volia incentivar el talent, la creativitat i la innovació, ja que es volia que aquest quedés també com a element identificatiu del festival. Tot i que les bases del concurs no es van fer públiques fins al dia 30 de maig, fet que va deixar poc temps per al desenvolupament del projecte, hi va haver una bona participació des de diferents llocs de Catalunya.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.