TORNAR
PUBLICITAT

Xerrada sobre participacions preferents i deute subordinat

Serà el 4 de juny al Museu de la Pell d’Igualada

societat
Dijous, 30 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper dimarts, 4 de juny a les 19h, el Museu de la Pell d’Igualada (c/ Dr. Joan Mercader s/n) acollirà una sessió informativa sobre participacions preferents i deute subordinat. El proper 30 de juny finalitza el termini perquè els afectats que no poden disposar dels diners invertits puguin accedir a l’arbitratge
PUBLICITAT

Aquesta jornada està organitzada conjuntament pels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana del Consum (ACC) de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia.

La sessió informativa, que anirà a càrrec d’Alfons Conesa, director de l’Agència Catalana del Consum, està destinada principalment a les persones afectades per les participacions preferents i deute subordinat que no poden disposar dels diners invertits en aquests productes financers, comercialitzats per diverses entitats en els darrers anys i, bàsicament a Catalunya, per Catalunya Caixa i Bankia.

Aquesta xerrada va també orientada a alcaldes, regidors i tècnics de les àrees de consum dels municipis i als presidents dels consells comarcals, consellers comarcals i tècnics comarcals de les seves àrees de consum.

L’objectiu de la sessió és donar informació, suport i orientació als afectats sobre el procediment a seguir, en el cas que vulguin accedir a l’arbitratge per resoldre el seu problema, tenint present que la data límit finalitza el proper 30 de juny.

Els interessats a assistir-hi es poden inscriure a l'adreça de correu electrònic npiniella@gencat.cat (Neus Piniella), indicant nom, cognoms, entitat, població i adreça de correu electrònic, o bé trucant al telèfon 93 693 02 72.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.