TORNAR

La Unió Empresarial de l'Anoia posa en marxa la nova App per a mòbils i espera 500 usuaris

Per millorar l’accés a la comunicació i la interacció amb els seus usuaris

tech
Dimarts, 3 novembre 2015. 03:00. Ismael Miñano.
D'un cop d'ull

Ja ha entrat en funcionament la nova aplicació per a dispositius mòbils amb la qual la Unió Empresarial de l'Anoia facilita als usuaris accedir d'una manera fàcil, ràpida i còmoda a la informació de l'entitat.

En aquesta nova App els usuaris hi trobaran tota la informació que genera l’entitat. L'aplicació es divideix en 9 mòduls diferents: UEA, Agenda, Formació, Actualitat, Borsa de treball, Ofertes B2B, Comunitat UEA, MGC, Avantatges per a la salut MGC. Així es pot trobar tota la informació com cursos, notícies del món econòmic i empresarial de la comarca, directori d'empreses, jornades i conferències, borsa de treball, events UEA, serveis i avantatges pels socis, etc. L'entitat espera assolir mig miler d'usuaris.

 

L’aplicació està disponible per als sistemes operatius convencionals, tant per iOS (Apple Store) com per Android (Play Store) i és multidispositiu, és a dir, es pot utilitzar tant per mòbil com per Tablet. Aquesta nova App de la Unió Empresarial de l'Anoia s'ha realitzat amb el suport de la Mútua General de Catalunya. 

Altres notícies


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.