TORNAR
PUBLICITAT

La Unió Empresarial de l'Anoia posa en marxa la nova App per a mòbils i espera 500 usuaris

Per millorar l’accés a la comunicació i la interacció amb els seus usuaris

tech
Dimarts, 3 novembre 2015. 03:00. Ismael Miñano.
D'un cop d'ull

Ja ha entrat en funcionament la nova aplicació per a dispositius mòbils amb la qual la Unió Empresarial de l'Anoia facilita als usuaris accedir d'una manera fàcil, ràpida i còmoda a la informació de l'entitat.

PUBLICITAT

En aquesta nova App els usuaris hi trobaran tota la informació que genera l’entitat. L'aplicació es divideix en 9 mòduls diferents: UEA, Agenda, Formació, Actualitat, Borsa de treball, Ofertes B2B, Comunitat UEA, MGC, Avantatges per a la salut MGC. Així es pot trobar tota la informació com cursos, notícies del món econòmic i empresarial de la comarca, directori d'empreses, jornades i conferències, borsa de treball, events UEA, serveis i avantatges pels socis, etc. L'entitat espera assolir mig miler d'usuaris.

 

L’aplicació està disponible per als sistemes operatius convencionals, tant per iOS (Apple Store) com per Android (Play Store) i és multidispositiu, és a dir, es pot utilitzar tant per mòbil com per Tablet. Aquesta nova App de la Unió Empresarial de l'Anoia s'ha realitzat amb el suport de la Mútua General de Catalunya. 

PUBLICITAT

Altres notícies


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.