//Plugins sense CDN ?>
El sisè llibre del consultor Manel López ja és a les llibreries. Una publicació de divulgació que ofereix de forma amena les claus per a que els profans entenguin l'abast i les possibilitats de la revolució digital.
L'igualadí Manel López i Seuba presenta el seu sisè llibre 'Internet de las cosas. La transformación digital de la Sociedad' editat per Ra-Ma a casa, a la Biblioteca Central, en un acte organitzat per per la llibreria Aqualata i la direcció de l'equipament. Serà el proper dimarts dia 16 d'abril a les 7 a la Biblioteca de la ciutat. Manel López, parlarà de les claus del seu nou llibre acompanyat del president de TICAnoia, Jaume Catarineu.
Es tracta d'una obra de divulgació tecnològica que posa llum sobre l'impacte de les noves tecnologies a la societat i que ens ajuda a entendre i posar les bases a una revolució que està canviant, i canviarà, la forma en que es viu: la Revolució 4.0. L'obra va sortir a la venda a mitjans del mes de març i es pot trobar a les llibreries de la ciutat, així com d'arreu de l'Estat espanyol i Llatinoamèrica. En aquest llibre, l'autor s'allunya del format de manual tècnic per atrevir-se amb un llibre de divulgació tecnològica, dirigit al públic general.
López parla dels canvis que està experimentant la societat de manera accelerada en totes les seves facetes com a conseqüència de l'absorció de les noves tecnologies, i que té com a principal actor Internet de les Coses (IoT, per les seves sigles en anglès). Un concepte que fa referència al conjunt d'objectes que s'interconnecten i que, sobretot, tenen la capacitat d'interaccionar entre ells, amb l'entorn, amb Internet, prendre decisions i comunicar-se amb el món, el que podríem anomenar objectes "intel·ligents".
L'autor explica de manera amena i pràctica, com IoT està canviant totes les esferes de la societat, empenyent empreses, governs i ciutadans a adaptar-s'hi. Un fenomen que està penetrant en tots els sectors productius i que "es convertirà en la revolució més important de tots els temps", suposant la "plena entrada a la quarta revolució industrial".