Avís legal

Informació legal

Raó Social: Cinquanta-set S.L.
Codi d'identificació fiscal: B66293499

Contingut de la web

AnoiaDiari ofereix enllaços d'accés a llocs web de tercers perquè els lectors tinguin més fonts d'informació a internet i puguin complementar dades de les notícies que redacta. Cinquanta-set S.L. no és responsable ni del contingut d'aquestes webs ni dels resultats obtinguts per qui hi recorri.
anoiadiari·cat també ofereix continguts publicitaris. Els anunciants i patrocinadors són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonen i publiquen.
Cinquanta-set S.L. no pot garantir que l'accés a la web o els continguts siguin exempts de tot error, però sí que vetlla perquè no n'hi hagi i per esmenar-los, si és el cas.

Drets sobre la propietat intel·lectual i industrial d’AnoiaDiari:

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web www.anoiadiari.cat i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, software) pertanyen a Cinquanta-set S.L. o de tercers que li n'han autoritzat l'ús.
L'usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui únicament i exclusivament per a ús personal i privat, i sota les condicions següents:

  • Cal esmentar-ne la font. 
  • Cal respectar-ne la contextualització original. 
  • No se'n pot fer un ús comercial. 
  • No se'n pot fer obra derivada. 

L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que AnoiaDiari ofereix en la web i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l'ordenament legal; difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic il·legal, d'apologia del terrorisme o que atempti contra els drets humans; provocar danys en els sistemes físics i lògics de Cinquanta-set S.L., dels seus proveïdors o de terceres persones; introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar danys com els esmentats anteriorment.

Cinquanta-set S.L. es reserva el dret a fer sense previ avís les modificacions que consideri adients en el seu lloc web, i a poder canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que ofereix com la forma en què aquests apareixen presentats o localitzats.

Cinquanta-set S.L. no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis deguts a interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d'aquest sistema electrònic, motivats per causes no imputables a Cinquanta-set S.L. Tampoc no es fa càrrec dels retards o blocatges deguts a deficiències o sobrecàrrega de línies telefòniques o a sobrecàrrega del sistema d'accés a internet o dels altres sistemes electrònics, ni dels danys causats per tercers amb intromissions il·legítimes fora del control Cinquanta-set S.L.

Pel que fa a continguts d'articles d'opinió, blogs i comentaris, Cinquanta-set S.L no es fa responsable de les opinions que s'hi manifestin, reservant-se així mateix la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Amb relació als serveis a disposició dels usuaris a través del registre previ, totes les dades es mantenen en la més estricta privacitat d'acord amb la legislació vigent. anoiadiari·cat compleix aquesta legislació respecte a la protecció de dades personals del seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat segons disposa la llei orgànica 15/99 del 13 de desembre del 1999 sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), així com també ho fa segons disposa la llei de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (llei 34/2002 de l'11 de juliol).
L'usuari registrat podrà exercitar en tot moment els drets de consulta, accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes previstos en la LOPD i altres normes que la desenvolupen.