Nosaltres

anoiadiari·cat és el primer diari digital de la comarca, que neix per cobrir el buit existent al territori de premsa en aquest format electrònic. Així, l’Anoia, es posa al dia amb els nous formats periodístics sense oblidar que la comarca va ser una de les pioneres en llançar un setmanari comarcal gratuït que va obtenir gran implantació i que compta, a més, amb el setmanari comarcal més llegit de Catalunya.

anoiadiari·cat té com a principal objectiu difondre tot allò que succeeixi a la comarca de l’Anoia, prestant especial atenció a la Conca d’Òdena (on es concentra la major part de la població) però vetllant per l’equilibri territorial de tal manera que els 33 municipis de la comarca de l’Anoia puguin veure’s reflectits en el mitjà amb més o menys freqüència.

Al marge de les novetats informatives que s’actualitzen constantment, el diari vol ser també una eina oferint informació útil als anoiencs i als possibles visitants: agenda d’actes, telèfons i adreces d’interès, enllaços amb altres portals comarcals i guia turística. A la vegada vol ser un espai útil per a les entitats, i per a aquells lectors que necessiten una informació concreta actualitzada com ara els resultats esportius del cap de setmana, els resultats de les actuacions castelleres o la cartellera dels cinemes.

anoiadiari·cat
és un mitjà de comunicació de qualitat. És per això que utilitza les pràctiques periodístiques més exigents: contrastant la informació, accedint a les fonts, separant informació d’opinió i complint els criteris d’objectivitat i neutralitat informativa.

Comptem amb la col·laboració de grups, entitats i persones ben diverses que aporten el seu granet de sorra en aquest projecte acostant-nos informació coneixement i opinions tan diferents com plurals i que fan de l’anoiadiari·cat el diari de tots.

Pel que fa a continguts d'articles d'opinió, blogs i comentaris, anoiadiari·cat no es fa responsable de les opinions que s'hi manifestin, reservant-se així mateix la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Membre de l’àrea digital de l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta (ACPG).

Membre l'AMIC.


Article: Per què naixem?

Redacció i publicitat