TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Igualada lliura les ajudes a nous emprenedors

Espai patrocinat per

Ha lliurat les subvencions a 13 nous autònoms que han iniciat la seva activitat

Empresa
Dissabte, 27 gener 2018. 19:05. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament d'Igualada ha concedit aquest divendres passat les subvencions per incentivar la creació de lloc de treball propi a tretze igualadins que durant el 2016 i el 2017 van iniciar una activitat per compre propi, provenint d'una situació de desocupació. Els nous treballadors autònoms han rebut una subvenció de 500 euros per a contribuir a la posada en marxa de la seva activitat. En aquesta primera convocatòria d'aquest nou programa d'ajudes, l'Ajuntament d'Igualada hi ha destinat un total de 6.500 euros.

Les noves activitats engegades per aquests tretze emprenedors són diverses i van des dels serveis financers i comptables, l’atenció al domicili, el comerç al detall de bijuteria o la publicitat i les relacions públiques, a la venda de tèxtil per la llar o la venda de papereria i premsa, passant també per la comunicació, la perruqueria, la restauració, la consultoria en recursos humans, l’assistència a la llar, les teràpies naturals o la pastisseria. Totes elles van ser iniciades entre el setembre de l’any 2016 i l’agost de l’any 2017, com s'indicava en els requsits de la primera convocatòria d'aquest nou programa d'ajudes impulsades per l'Ajuntament d'Igualada "amb la voluntat de fer costat a la iniciativa d’aquelles persones que, sortint d’una situació de desocupació, han començat a treballar per compte propi, impulsant una nova iniciativa empresarial a la ciutat".

L'alcalde de la ciutat, Marc Castells, que ha fet entrega de les subvencions acompanyat per la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Àngels Chacón, ha assenyalat que "l’objectiu amb aquests ajuts és incentivar la creació del propi lloc de treball per part de les persones en situació de desocupació i facilitar la posada en marxa d’una activitat econòmica empresarial o professional".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.