TORNAR
PUBLICITAT

Susana Moreno: "Ha de ser en aquesta línia de participació cap on cal que vagi en el futur l’organització de la festa”

Parlem amb la 2a Tinent d’Alcalde, regidora d’Educació, Joventut i festes de l’Ajuntament de Capellades

cultura
Divendres, 10 agost 2018. 00:00. Redacció AnoiaDiari.

Quines propostes destacaries de l’ampli programa d’activitats de la Festa Major d’enguany?

Tot són importants, però pel seu punt d’originalitat o perquè s’han consolidat com a espais que fa anys que s’han impulsat, voldria destacar-ne alguns. Per exemple, les barraques de les entitats, on aquest any tindrem el concert del Dr. Prats, que l’any passat no van poder tocar. També voldria destacar un espectacle familiar que farem sobre el naixement del drac de Capellades, que serà molt potent. En aquesta Festa Major també hem apostat pels espectacles infantils, per la seva qualitat i varietat, i en aquest àmbit cal fer esment de l’espectacle “Reggae per a Xics” de The Penguins. Finalment, també voldria apuntar l’espectacle de cloenda del programa, amb l’actor Marc Martínez, que posarà un toc d’humor per tancar la Festa Major de Capellades.

 

Una Festa Major que, un any més, ha comptat amb la indispensable participació de veïns i entitats de la vila.

Sí, és molt important destacar-ho. Una de les apostes de la regidoria ha estat generar dinàmiques de participació. cada vegada hi ha més persones i entitats que hi participen.

 

En aquest sentit, la passada primavera vau obrir un procés de participació per tal que els veïns aportessin propostes per a l’organització de la Festa Major. Com va anar?

Molt bé. Hi ha hagut diverses propostes que hem pogut incloure al programa i altres que, per pressupost o per encaix, no ho han pogut fer però les reservarem. Ha de ser en aquesta línia de participació cap on cal que vagi en el futur l’organització de la festa”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.

Usuari registrat

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

Identificar-se amb el correu electrònic