TORNAR

Compte enrere pel finançament de l'obra de Marc Freixas

A partir del 10 d'octubre

cultura
Dilluns, 17 octubre 2011. 18:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat deu d'octubre va iniciar el compte enrere perquè el poeta resident a Igualada, Marc Freixas, aconsegueixi recursos per editar el seu primer llibre de poesia. 40 dies és el temps que té el riudebitllenc per atreure 'petits mecenes' a través de les originals recompenses associades que proposa l'autor en el web Verkami.

Tots aquells que participin en el finançament de l'obra de Freixas rebran una petita recompensa. Aquest sistema, de microfinançamenet, ja ha estat utilitzat per altres artistes igualadins com els Faerica i és una oportunitat per joves artistes.

Les aportacions poden ser de 5, 15, 40 i 100 euros i cada una té un tipus de recomensa associada que pot anar des d'un punt de llibre amb un poema imprès, el llibre signat per l'autor, la visita a casa d'una parella enamorada per recitar el poemari en persona i un recital poètic i musical acompanyat del cantautor Cesck Freixas, cantar del poeta.

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.