TORNAR
PUBLICITAT

Laporta afirma que la Generalitat va oferir uns terrenys prop d’Igualada al magnat d’Euro Vegas

Sheldon Adelson els va trobar massa lluny de l'aeroport

economia
Dijous, 8 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Sembla que el debat que es va generar sobre si seria bo fer venir Euro Vegas a l’Anoia no era del tot un ‘fals debat’. Segons ha explicat l’expresident del Barça Joan Laporta, l’any 2009 la Generalitat va oferir uns terrenys a Igualada a Sheldon Adelson.

El diputat de la Generalitat de Catalunya i expresident del Barça, Joan Laporta, va ser entrevistat aquet dimecres per la periodista Ariadna Oltra a ‘Els matins’ de TV3. En el transcurs de l’entrevista va ser preguntat sobre l’interès de Sheldon Adelson en els terrenys que el club blaugrana tenia a Viladecans i on volia desenvolupar un complex pels socis.

Joan Laporta va explicar que al 2009 el magnat d’Euro Vegas ja va venir a Europa i aleshores Madrid, Barcelona i Atenes es disputaven el complex. Tot i així, segons Laporta, Sheldon Adelson va mostrar interès per Barcelona i més concretament pels terrenys a Viladecans.

L’expresident del Barça va explicar durant l’entrevista que el cost polític de la reordenació urbanística que requerien els terrenys li va semblar massa car a la Generalitat, que va oferir uns terrenys a prop d’Igualada al magnat americà i aquest els va refusar per estar massa lluny de l’aeroport. Segons ha pogut saber anoiadiari•cat es tractaria dels terrenys de Can Morera.

De totes maneres l’aleshores alcalde del municipi anoienc, Francisco Guisado, afirma no haver sentit mai a parlar d’aquest tema: ‘Només hem parlat de la Zona Franca, i en època d’Agustí Vinyals, es va parlar de la presó’.

Aquí podeu veure l'entrevista completa , les declaracions sobre Euro Vegas es troben al minut 20 de l'entrevista.


1 Comentaris

j

jaumeramentol esteban

igualada

8 de març 2012.07:28h

Respondre

i es que Igualada no existeix.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.