PUBLICITAT

L'Òdena CB juga el partit 500 de la història del club

Jornada històrica al pavelló 'Mestre Vila Vell'

Dimarts, 27 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Cap de setmana històric per a l'Òdena CB, en què l'equip júnior va disputar el partir número 500 de la història del club, i ho va fer amb victòria. A més, el pavelló 'Mestre Vila Vell' va viure la victòria número 300, de la mà dels veterans, i es va assolir el punt 28.000. D'altra banda, tots els partits disputats aquesta jornada van acabar amb victòria per a l'ÒCB.

Equip júnior, conjunt que va jugar el partit 500. Foto: Alba Aribau

Categoria Territorial Júnior Masculí Nivell C

ÒDENA CB – CB VALLIRANA 66 - 37

Partit número 500

L’equip júnior, amb només 7 efectius va escombrar a l’equip de Vallirana. Després d’uns inicis dubitatius, els odenencs van començar a dominar el ritme de partit i al final van aconseguir una de les victòries més àmplies del campionat.

L’equip més jove del club va tenir l’oportunitat de jugar el partit número 500 de la història del Club.

Categoria Veterans

ÒDENA CB – VILANOVA BÀSQUET ENDAVANT 67-58

Victòria número 300 i punt 28.000

L’equip veterà amb vàries baixes, va tenir la col·laboració de 4 jugadors de l’equip sots 21, que no tenien partit el cap de setmana.

Després d’un inici bastant igualat (16-13 al final del 1r quart), la sortida en el segon va ser fulgurant, amb un parcial inicial de 19-2, que donava en el descans, un marcador prou ampli (39-20).

Els vilanovins però, no es rendeixen mai i davant la superioritat física dels odenencs, amb jugadors interiors més alts van provocar que els visitants comencessin a buscar el llançament exterior com a primer recurs. I la cosa va començar a funcionar, reduïnt-se l’avantatge a 13 punts (56-43).

En el darrer quart, la reacció visitant va continuar, i a només 1 minut del final del partit, el marcador reflectia una diferència de només 7 punts (62-55), però ja no hi havia temps per res més, i una jugada de 2+1 donava la 300a victòria de la historia del club . També Cal indicar que durant el segon quart, en David Torras va encistellar el punt número 28.000.

Categoria Territorial Sènior Masculí

ÒDENA CB – CB JOVENTUT CASTELLFEDELS 61-42

L’equip sènior continua somiant

Un nou partidaç del equip sènior, en aquesta ocasió davant d’un dels candidats a les posicions d’honor.. Però com a succeït en els darrers partits jugats al Mestre Vila Vell, els locals van sortir a per totes i sense pràcticament donar cap oportunitat al rival.

Al final del primer (16-7) i del segon quart (27-15), ja es va poder comprovar que els de Castelldefels tenien moltes problemes per superar la defensa rival i que tindrien que jugar molt bé a la segona part, si volien treure alguna cosa positiva, de la seva visita a Òdena.

Uns minuts estel·lars d’en Heiron (4 punts consecutius i un tap espectacular) van donar una avantatge de 41-16 en el tercer quart que semblava definitiu.

Un canvi però en la defensa individual realitzada fins aquells moments (els visitants van realitzar una defensa pressionant a tota pista), va provocar algunes pèrdues de pilotes i que les diferències en el marcador es reduïssin (45-28).

De nou, Heiron va anotar per tornar a superar els 20 punts d’avantatge (49-28) i a partir d’aquí, intercanvi de cistelles fins al final del partit.

Campionat de Catalunya Sènior B Femení

ÒDENA CB - ESCOLA PIA BALMES SANT GERVASI 41-30

Reforçant la segona posició

Partit amb un gran desplegament defensiu de les jugadores locals que va fer que l’equip visitant nomes pugues anotar 17 punts en els tres primers quarts. Es va arribar a comptar amb un avantatge màxim de 19 punts en el minut 3 del darrer quart. Una selecció de llançaments no massa bona i els tirs lliures fallats van evitar una major diferencia al marcador. Al final, els canvis de jugadores va fer baixar una mica la tensió de l’equip, però no es va patir per la victòria en cap moment.

Ara les noies encaren el tram mes difícil del campionat, ja que reben a les terceres classificades, amb el mateix números de victòries, i tenint un average negatiu de 12 punts.