Nou ple de victòries odenenques

Els quatre equips de l'ÒCB varen guanyar

Dimarts, 3 abril 2012. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
Jornada molt positiva pels equips de l’Òdena CB. De nou un ple de victòries que referma el gran estat de forma en que es troben els 4 equips odenencs en el tram final de la temporada.

Les noies de l'OCB. Foto:Adrià Garijo

Categoria Territorial Sènior Masculí

CB MONTPEDROS - ÒDENA CB 53-64

Sisena victòria consecutiva de l’equip sènior. El repte d’aconseguir el sots-campionat ha passat de ser un somni a una realitat en les darreres setmanes. Hi haurà una lluita ferotge però la realitat és que cada jornada que passa hi ha menys equips capaços de mantenir-se entre les primers posicions. Ara, una derrota pot ser crucial, així com perdre un average amb algun adversari.

Només queden 4 jornades per finalitzar el campionat i amb un complicat desplaçament a Masquefa, on qui guanyi pràcticament tindrà assegurada la 2a posició final.

Campionat Territorial Sots 21 Masculí Nivell B

ÒDENA CB – CB MASQUEFA B 59-39

Resultat enganyós de l’equip sots 21. Una victòria final per 20 punts que no reflexa el gran esforç dels odenencs, que van tenir que treballar de valent fins els darrers minuts per assegurar-se la victòria.

Els locals van aconseguir ràpidament un avantatge de 10 punts, però aquesta diferència no es ampliar durant el segon i tercer quart.

Els minuts passaven i els masquefins van intentar la remuntada amb una pressió a tota pista que va provocar l’efecte contrari al desitjat, els nois de l’Òdena C. B. van saber jugar davant la pressió i els avantatges van començar a ampliar-se definitivament. Un triple d’Armand Miret donava una diferència de 14 punts a 5 minuts del final (51-37), i Fran poc temps després amb dues cistelles consecutives donava el màxim avantatge del partit just uns segons abans d’acabar el partit.

Campionat Territorial Júnior Masculí Nivell C

ÒDENA CB – AE MVP CERVELLO 52-46

L’equip júnior està patint de valent les darreres jornades davant la manca d’efectius que pràcticament no donen rotacions als seus jugadors, però que davant les adversitats estant fent un esforç brutal per afrontar els seus partits cada jornada.

Ho donen tot fins el darrer segon del partit i això s’està traduint en victòries molt importants per intentar apropar-se a la 5a plaça del campionat, però que de totes maneres, davant les circumstàncies en que es troba l’equip ja es pot considerar d’èxit el campionat que estant realitzat l’equip.

Campionat Catalunya Sènior B Femení

ÒDENA CB – CB SANT ANTONI B 69-39

I en el darrer partit que tancava la jornada en el Mestre Vila Vell, un partidaç en el que s’enfrontaven les segones contra les terceres classificades, amb les mateixes victòries. L´equip femení havia de guanyar, i fer-ho per més de 12 punts per guanyar l´average, ja que a la primera volta es va perdre per 55 - 43.

Les jugadores locals van sortir en tromba, i al minut 6 del primer quart el resultat era de 12-0. Després de la primera cistella visitant, les odeneneques va fer un nou parcial de 11-2, que deixava el partit en 23-4. L’equip va continuar amb la seva defensa aferrissada, tot i que l’eficàcia anotadora es va reduir, i al descans, el marcador era de 38-11.

A l’inici del tercer quart, el CB Sant Antoni va sortir a per totes, desplegant un gran poder ofensiu, però cada bàsquet va ser contestat per una cistella local. Es van produir moltes faltes, i les noies de l´Òdena CB van estar molt encertades des de la línia de personal. Al final, les jugadores visitants van abaixar els braços, i la diferència es va eixamplar fins als 30 punts.

Ara l’Òdena CB té un partit molt important contra les cinquenes classificades, ja que de guanyar-lo, s’assolirà de forma matemàtica la segona plaça, molt important de cara al creuament de la segona fase.