TORNAR
PUBLICITAT

El sènior femení de l'ÒCB s'assegura el sots-campionat

CB Coll 45 – Òdena CB Sènior Femení 50

esports
Dimecres, 18 abril 2012. 12:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les noies de l’Òdena Club de Bàsquet estaven pràcticament obligades a endur-se la victòria per assegurar la segona posició a la graella i, per tant, passar a la fase final.

Silvia Júlvez, protagonista amb 19 punts. Foto: Adrià Garijo

El partit del passat diumenge disputat a casa del CB Coll va acollir a les dues millors defenses d’equip de tot el grup, i tot i que les odenenques no van mostrar la seva millor faceta en atac van aconseguir sumar la 18ena victòria de la temporada.

Des del minut 4 de partit les jugadores de David Rivera van dominar el marcador, tot i així, aquest fou ajustat durant tot l’encontre, assolint la màxima diferència, de 10 punts, a la mitja part.

L’atac de l’ÒCB era ràpid i sobretot dominat pel contraatac. Les jugadores exteriors van ser les principals anotadores amb 38 punts, 19 dels quals van ser efectuats per Silvia Júlvez, mentre que les pivots, tot i realitzar un gran treball, no van tenir tanta oportunitat d’encert. La dada negativa, però, fou el 50% d’encert des de la línia de tirs lliures, que va impedir eixamplar la diferència en el resultat final.

Un total de 24 faltes van ser les que van realitzar les jugadores del CB Coll castigant l’atac de l’Òdena. Per l’altra banda, l’equip anoienc només en va realitzar 10 davant d’un joc ofensiu local molt encertat en tirs exteriors.

Aquesta victòria permet a l’equip posicionar-se matemàticament com a segon de grup i, per tant, passar a jugar la següent fase. Abans, però, queda un últim partit contra l’actual líder, l’Himesa Sallent, un partit on cap dels dos equips es juga res però que de ben segur lluitaran com si es tractes d’una final.

Parcials: 15-16, 4-13, 16-8 i 10-13.

Laura Farreras Pérez - OCB


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.