TORNAR
PUBLICITAT

Esport3 emet l'expedició de Globus Ultramagic que va sobrevolar el Kilimanjaro

Hi van participar 7 globus i més de 60 persones

esports
Dijous, 31 maig 2012. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dijous al vespre, a les 21,25h, el canal d’esports de televisió de Catalunya, Esport 3, emetrà un reportatge sobre l’expedició que globus Ultramagic va fer l’estiu de l’any passat a Tanzània, i on va sobrevolar el Kilimanjaro.

Globus Ultramagic

El mes d’agost de l’any passat es va enlairar l’expedició 'Ultramagic Experience; Kilimanjaro'. Durant dues setmanes van sobrevolar diverses zones de Tanzània amb l’objectiu de creuar amb globus aerostàtic el Kilimanjaro, la muntanya més alta d’Àfrica amb els seus 5.893m. L’expedició va comptar amb 7 globus aerostàtics, un dels quals de Globus Kon-tiki, més de 60 participants i un innovador desplegament tecnològic.

Les imatges espectaculars sobrevolant el mític volcà a 8.000 metres d'alçada es podran veure aquest dijous al vespre, a les 21.25h, al canal Esport 3, en un reportatge que s'emetrà dins el programa ‘Temps d’Aventura.

També es podrà veure per Internet: http://www.esport3.cat/tda.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.