TORNAR
PUBLICITAT

Blai Paco, nou president de la Unió Empresarial de l'Anoia

Ramon Felip ha presentat la seva renúncia al càrrec

societat
Dijous, 25 juliol 2013. 13:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El que ha estat en els darrers nou anys el president de la Unió Empresarial de l'Anoia, Ramon Felip, ha fet pública aquest migdia la seva renúncia al càrrec. Així ha ratificat la seva voluntat anunciada ja fa uns mesos a través d'una entrevista a Anoiadiari, en la que afirmava que volia deixar el càrrec ja que s'havia 'buidat per l'entitat'.

Ramon Felip i Blai Paco, aquest dijous, a la seu de la Unió Empresarial

La renúncia la va presentar aquest dimarts en reunió de Junta Directiva de la UEA. En aquesta junta també es va elegir per unanimitat el qui serà el seu successor, Blai Paco, que ja formava part de la junta de l'entitat. El seu nomenament ja és oficial tot i que queda pendent la convocatòria d’una Assemblea General Extraordinària prevista pel proper mes de setembre que ha de ratificar el seu càrrec , i si s’escau, els nous membres de la Junta Directiva.

Enroda de Premsa, Felip ha afirmat que valora molt positivament el seu pas per la presidència de la UEA. 'Em sento satisfet per la feina feta'- ha afirmat. Ha explicat que marxa amb la situació financera de 'entitat resolta, i que el nou president es podrà centrar 'enel que veritablement importa, l'es empreses i el seu desenvolupament'.

Felip tambéha expressat el seu desig que el nou president continuï vinculat amb els temes que van més enllà de les empreses i que estan relacionats amb el futur del territori, com ha fet ell en els darrers 9 anys.

Per la seva banda, el nou president Blai Paco, ha afirmat que emprenia el nou repte professional amb moltes ganes, tot i que ha confessat que va quedar molt sorprès quan Ramon Felip li va proposar. L'objectiu que s'ha marcat és 'donar valor a les empreses de la comarca, i tirar endavant projectes en els que s'hi sumin els esforços de tothom, i en els que es faci especial atenció a tenir 'una mà estesa i d'obertura a totes les entitats'.

Blai Paco és igualadí de naixement, tot i que ha viscut a Vilanova del Camí i actuament a Òdena. Té 50 anys i és llicenciat en Enginyeria Tècnica química i té un màster de curtits, tot i que professionalment es dedica al sector TIC. És gerent de l'empresa Intarex.


4 Comentaris

P

Pep

L'Espelt

27 de juliol 2013.11:07h

Respondre

AAqualata, Sí i No

Els comentaris com el seu són dels que em motiven. Sorprèn que el seu comentari a un article que parla del relleu del Ramon Felip sigui només per criticar-me a mi i... Llegir més qüestionar qui soc o per censurar el que dic o deixo de dir. Aprofiti almenys com jo he fet per agrair la feina feta pel Ramon Felip.
Té raó, SI que he comès l’error d’escriptura en oblidar-me de posar el NO on Vostè indica.

I NO, no és un error per mi dir el que penso, encara que accepto que per Vostè ho sigui. Accepti si us plau també el que jo penso i dic, encara que no ho comparteixi.

Potser la humilitat qui més la necessita seria Vostè ja que sembla ser que Vostè vol decidir qui i què pot opinar o dir alguna cosa. Potser si abans de recomanar-me més humilitat hagués fet la pregunta de qui soc, potser s’hauria estalviat fer el ridícul.
En el meu comentari agraeixo la dedicació del Ramon, valoro i reivindico que gent com el Ramon és el que es necessita per aixecar el país, valoro el paper de la UEA, valoro positivament el seu llegat. I si, certament NO m’impedeix dir que en certs moments no ha tingut els peus a terra. I què?

Vol dir Sr AAqualata que no se l’agafa amb paper de fumar?

Sr AAqualata, que no estem parlant de cap difunt, estem parlat d’un senyor que ha dedicat 9 anys de la seva vida a treballar altruistament per una entitat. Criticar (criticar no necessariament ha de en ser negatiu) és comentar la seva actuació en el pas per la UEA, amb encerts i errors, com tothom qui fa coses. Potser resulta que Vostè no ha estat mai criticat perquè és dels que no ha fe mai res per cap entitat i és dels que només saben criticar?

No crec que el meu comentari falti al respecte a ningú i molt menys al Ramon Felip. Estic segur que ell sap qui soc i sap de les discrepàncies que tenim en alguns temes concrets.
Per la seva tranquil•litat li diré qui soc, i per això no considero pas que tingui ni més ni menys dret que Vostè a criticar l’actuació del Ramon Felip, perquè tinc coneixement i opinió per fer-ho. El que si que tinc, i no serà pas Vostè qui em digui si el tinc o no, és el dret a criticar. Es curiós que Vostè em demani qui soc criticant el meu comentari però en canvi Vostè no s’avanci i digui qui és. Què n’hem fet de la coherència?

He estat molts anys a la Junta de la UEA abans que el Ramon, he estat president d’un gremi important de l’Anoia abans que ell. He dedicat moltes hores a conèixer a diferents entitats i a estudiar els projectes previstos a la comarca i que després han resultat ser només fum, fum i fum com el Tren Gran, l’Aeroport Corporatiu, etc.

La meva opinió pot agradar o no, es pot compartit o no, però segur que està feta des del coneixement, la meva dedicació personal a temes amb els quals hem discrepat amb el Ramon Felip i, sobretot, des del respecte al Ramon que també ha dedicat una part important del seu temps i de la seva vida a treballar altruistament per la comarca. I si no, què en queda de l’Aeroport Corporatiu on tants esforços hi va dedicar? Què en queda del Tren Gran? I del World Trade?

I ja per acabar i per parlar de més fum i de tenir els peus a terra. Aquesta setmana l’INCASÒL posa a la venda 85 Ha de sòl rústic a Òdena que va comprar el 2006 a pagesos on s’havia de fer el gran polígon industrial de Catalunya. Els va comprar a prop de 8€ i ara els pretén vendre a 5€ (si és que els ven). Ni l’INCASÒL pensa ja en aquell polígon pensat pel Conseller Nadal i posa a la venda els terrenys per sota del preu de compra. I això l’INCASÒL ho va fer amb el nostres diners, també amb els seus Sr. AAqualata. Si tan xollo és tenir aquells terrenys perquè els posa a la venda? El 2006/7/8/9/10 hi havia qui tenia els peus a terra i qui venia fum. Doncs d’això em queixo, i perquè jugaven amb el meus diners com a ciutadà em queixo.

A

AAqualata

27 de juliol 2013.06:13h

Respondre

Pep: Ha comés 2 errors; un es que ha escrit malament el m’impedeix, vol dir NO m’impedeix. I l´altre es no deixar tranquil al Ramon ni en la seva despedida. Qui es vosté per dir que en certs... Llegir més moments NO ha tingut els peus a Terra? . Un xic d´humilitat Sr. Pep.

M

Montse L

IGD

26 de juliol 2013.16:14h

Respondre

Enhorabona al nou president. No el conec però li espera molta feina. Molta sort!

P

Pep

L'Espelt

25 de juliol 2013.15:39h

Respondre

Cal agraïr a totes les persones que dediquen una part del seu temps a treballar desinteressadament per entitats i associacions. Fa falta més persones que facin aquest pas.
Aquest pais, si el volem... Llegir més aixecar, només es podrà fer amb l’ajut de la societat civil i la UEA n’és peça imprescindible.
Agraeixo doncs la feina de Ramon Felip per la comarca i valoro positivament el seu llegat, el que m’impedeix dir que en certs moments li ha faltat tenir els peus a terra i oblidar-se del ’fum’ que s’ens venia des d’altres instàncies, institucions i administracions. Estem al 2013 i no pas al 2007.
Benvingut nou president i felicitats per l’atreviment en agafar les regnes de la UEA en moments difícils. El repte és important i això t’honora.
Canvi generacional a Fira i ara a la UEA. M’agrada.
Adeu Ramon, gràcies per la feina, benvingut Blai

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.