TORNAR
PUBLICITAT

La JNC refunda l’agrupació comarcal de l’Anoia

Pol Gomà és escollit nou president dels joves de Convergència

politica
Dimarts, 31 març 2009. 23:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana i amb la presència del President de la JNC (Joventut Nacionalista de Catalunya), Gerard Figueras, i el President Local de CDC (Convergència Democràtica de Catalunya) a Igualada, Marc Castells, es va constituir l’agrupació comarcal de la JNC a l’Anoia. El jove igualadí Pol Gomà va ser escollit president i agafarà el relleu de la presidenta sortint i actual regidora a l’Ajuntament d’Igualada, Maria Senserrich.

Gomà, Castells, Gerard Figueras i Senserrich durant la presentació

La refundació de la JNC a l’Anoia ha vingut determinada després de formalitzar-se diverses altes de joves militants en diversos municipis de la comarca. En el seu discurs el nou president, Pol Gomà va remarcar la importància que el jovent s’impliqui en la política i la voluntat de treballar per aconseguir innovar en les diferents campanyes adreçades al jovent. També va proposar donar una paper prioritari a internet i a les noves tecnologies.

Gomà es va marcar a mig termini l’objectiu de “posar l’Anoia al mapa català amb actuacions en positiu”. A l’acte de refundació, celebrat a Igualada, es va comptar entre d’altres, amb la presència de diversos càrrecs institucionals i amb membres de l’executiva nacional de la JNC. Per tancar l’acte, Gerard Figueras va destacar la importància que ha tingut la Joventut Nacionalista de Catalunya a Igualada, destacant que tres regidors de CiU a l’ajuntament d’Igualada ha sortit de les files de la JNC, avalant el fet que aquesta és “una escola de patriotes”, referint-se a Castells, Senserrich i Pont.

Joventut Nacionalista de Catalunya-Anoia


1 Comentaris

i

igualadí

1 d'abril 2009.10:09h

Respondre

Felicitats per la refundació JNC Anoia

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.