TORNAR
PUBLICITAT

3 ferits en l'accident a la c-15, sota el Capelló

Dos joves i un home gran ingressats a Bellvitge i a l'Hospital d'Igualada

societat
Dilluns, 22 juny 2009. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En un xoc frontal entre dos turismes aquest diumenge a la tarda han resultat ferits dos joves de 27 i 30 anys i un home de 72. Els dos primers, que van quedar atrapats a l'interior del vehicle, van ser evacuats a l'Hospital de Bellvitge. L'home gran, està ingressat a l'Hospital d'Igualada.

Els dos joves són a l'Hospital de Bellvitge

L'accident va tenir lloc al quilòmetre 38 de la C-15, a l'alçada del Capelló, entre dos turismes, quan un dels dos va envair el carril contrari i van xocar frontalment.

Amb la col·lisió, els dos joves que circulaven en un Mazda 3 van quedar atrapats a dins del vehicle. L'acompanyant, un jove de 27 anys, Llorenç P.A va ser evacuat amb helicòpter ja que patia un traumatisme cranoencefàlic important i fractures diverses. La conductora, Raquel R.F de 30 anys també va ser evacuada, amb ambulància, amb una fractura de fèmur i cames. Tots dos van ser traslladats a l'Hospital de Bellvitge on continuen ingressats.

L'home de 72 anys, Frederico B.E, que conduïa un Mercedes C63, va ser traslladat a l'Hospital d'Igualada amb un traumatisme craneoencefàlic i els turmells trencats.

Segons informen des de l'Hospital de Bellvitge, els dos joves segueixen ingressats a l'àrea de reanimació dels serveis d'urgències en estat greu, ja que a banda del traumatisme cranial tenen fractures a nivell pulmonar. El seu pronòstic és reservat.

També des de l'Hospital d'Igualada informen que L'home de 72 anys segueix ingressat sota pronòstic reservat.


2 Comentaris

L

LRM

23 de juny 2009.11:15h

Respondre

Els vaig veure des de la finestra del tren, acabats de col·lisionar, i em va semblar que la cosa era molt greu. Tan de bo se’n surtin tots plegats! Molts ànims!

P

PSV

L'Espelt

23 de juny 2009.10:12h

Respondre

Els que et coneixem i t’apreciem et desitgem una ràpida recuperació i poder tornar-te a tenir ben aviat entre nosaltres.
Ànims!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.