TORNAR
PUBLICITAT

L'Imagina porta un cap de setmana ple d'activitats

concerts, esports, cinema...

societat
Divendres, 10 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana continua el Festival Imagina, amb concerts, esports, la fira del disc, cinema i l'European Balloon Festival. Activitats per a petits i grans per passar un bon cap de setmana de juliol. D'altra banda valorar com un èxit les activitats musicals del passat cap de setmana, amb la Festa del Mestizzatge i la celebració del IV Certamen de música jove d’Igualada.

IV Certamen de Música jove

Festa del Mestizzatge

Programa d'aquest cap de setmana

Divendres 10

Tot el dia Volei sorra. Parc Valldaura

7,30 h Vol de competició. Avinguda de Catalunya

19 h Desitjos Enlaire 2009. Avinguda de Catalunya

20 h Vol de competició. Avinguda de Catalunya

22 h Wall-E. Plaça Catarineu

23 h Unborn / 24 h Mr. T-Bones. Parc de l’estació Vella

Dissabte 11

Tot el dia Volei sorra. Parc Valldaura

Tot el dia Fira del Disc. Passeig Verdeguer (Estació Vella)

7,30 h Vol de competició. Avinguda de Catalunya

19 h Activitat solidària. Avinguda de Catalunya

19,30 h Sorteig de vols Club Súper 3. Avinguda de Catalunya

20 h Vol de competició. Avinguda de Catalunya

22 h Night Glow. Avinguda de Catalunya

23 h Festour. Avinguda de Catalunya

Diumenge 12

Tot el dia Volei sorra. Parc Valldaura

Tot el dia Fira del Disc. Passeig Verdaguer (Estació Vella)

7,30 h Vol de competició. Avinguda de Catalunya

Balanç positiu de les activitats musicals de l'Estiu Jove

Festa del Mestizzatge (2 de juliol)

Els joves dels diferents instituts d’Igualada varen poder escoltar els grups de música dels seus IES. Aquesta festa, la qual ja porta la seva tercera edició, està organitzada per iniciativa pròpia dels grups de música, amb el suport de la comissió de joves “zona jove”, i amb la col•laboració del Departament de Joventut de l’ajuntament d’Igualada. Al llarg de la nit hi passaren unes 250 persones aproximadament, on a part de gaudir de la festa pogueren anar picotejant entrepans distribuïts per les joves de la “zona jove”.

IV Certamen de Música jove d’Igualada (3 i 4 de juliol)

Els grups locals van demostrar les seves aptituds i habilitats alhora de fer la millor música, d’aquests dos dies sorgiren els quatre finalistes que es disputaran les posicions al llarg del dia 21 d’agost que tindrà lloc la final.

El jurat compost per diferents professionals del món de la música; Jordi Novell, gerent de la revista musical Enderrock, Daniel Castellanos de la discogràfica Propaganda pel Fet!, que compten amb més de 12 anys treballant com a discogràfica i més de 7 en el camp de la contractació i Eulàlia Domenech com a representant del portal musical de la Televisió de Catalunya Ritmes.cat. van anomenar sobre les tres de la matinada els quatre finalistes : Stromboli No, Faèrica, Wednesday Fall i Crysys.

Podeu veure una fotogaleria d'aquest IV Certamen de Música Jove amb diverses imatges, entre elles les dels 4 finalistes.


1 Comentaris

x

xavier

igualada

10 de juliol 2009.17:13h

Respondre

Cada dia quedo més perplex, si encara es pot més, en la política d’ODI generada pel Sr.Aymamí i la resta de l’equip que governa la ciutat (si és que el cap el hi deixa fer). Ho vàrem veure... Llegir més en el fet que com que la seva gran obra de la zona nord (pàrquing de l’hospital) restava cada dia buit, es va inventar les zones blaves al voltant de l’hospital per fer-nos pagar sí o sí. Aquest estiu la Festa Major (FM) ens depararà una altra sorpresa: l’intent de degradació festivo-cultural de la zona del rec (zona de barraques perquè ens entenguem). Aquests que diuen que treballen per nosaltres intenten boicotejar el treball que, desinteressadament (no es pot dir el mateix de certs individus que cobren vora 40000 euros per a ”gestionar” la FM de ”l’Ajuntament”), duent a terme molt joves (i no tan joves) per a millorar una festa que havia resultat molt fluixeta (per no dir-ho amb d’altres paraules).
Srs. Aymamaí i companyia, què es pensen que boicotejant aquesta zona les activitats que duran a terme directament vostès per la FM semblaran millors ? Per si no ho sap, les activitats que organitzen els amics de la Coll@nada són seguides per gent d’edats molt divereses; és que vostè i els seus regidors no hi han posat mai els peus (jo hi he assistit en forces ocasions i mai els hi he vist) ?
Alerta, que l’odi d’alguns, no destrueixi la feina que fan molts d’altres, sense cap altra voluntat de divertir als igualadins i que, mentre, no hi han intervingut els politiquets, han tingut uns resultats més que notables.
Gràcies

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.