TORNAR
PUBLICITAT

El grup anoienc Crysys actuarà al Festival Wacken Open Air d’Alemanya

cultura
Diumenge, 19 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest proper 1 d’agost el grup Crysys actuarà al Festival Open Air que se celebrarà a la població alemanya de Wacken, propera a Hamburg, durant els dies 30, 31 de juliol i el primer dia d’agost. El grup està format per cinc components: dos odenencs, Javi Carrión (bateria) i el Marc Torras (baix), i els igualadins Juli Baz (cantant), Albert Raquena (guitarra) i Marc Busqué (guitarra).

Crysys, finalista del IV Certamen de Música jove

Els components d’aquesta formació musical, que ha estat definida per crítics com a ultra-thrash metal, van presentar la maqueta anomenada Demonsthrashion, junt amb altres cinc bandes, al concurs Metal Battle Spain.

Va ser el dia 9 de maig quan Crysys va saber que havia estat escollida per participar al festival d’Alemanya, on actuaran amb bandes procedents de vint-i-un països i fins a setanta grups. Un esdeveniment que espera rebre l’assistència d’unes 60.000 persones.

Els cinc joves que formen Crysys, que tenen entre disset i vint-i-tres anys, donen les gràcies al seu entorn per ajudar-los en aquesta oportunitat. ”No sabem ben bé el què ens espera fins que estiguem allà”, diuen entre ells. El que és clar és que l’1 d’agost ho donaran tot sobre l’escenari.

Precisament fa uns dies que Crysys va quedar finalista del IV Certamen de Música Jove d'Igualada.

Montse Planell

Podeu veure un vídeo de presentació del Festival Wacken Open Air 2009:


2 Comentaris

M

Manuel Mateu Ratera

Igualada

21 de juliol 2009.00:14h

Respondre

Ves que els alemanys son més golfos que nosaltres. Els caurà la baba dels d’Igualada!

p

pilar salat

igualada

19 de juliol 2009.22:13h

Respondre

felicitats cracks! felicitats Albert! triunfareu segur

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.