TORNAR
PUBLICITAT

El grup anoienc Crysys guanya el concurs internacional de Wacken

Tocaran a la Festa Major d'Igualada d'enguany

cultura
Dilluns, 3 agost 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte va finalitzar el Wacken 2009, el concert més gran del mon de música 'metal' que se celebra cada any prop d'Hamburg (Alemanya), amb 70.000 espectadors presenciant durant tres dies els grups més representatius d’aquest estil. El grup anoienc Crysys, l'únic representant català, es va proclamar guanyador de l’edició d’enguany de la 'Metal Battle', després de competir amb grups d'arreu del món.

Imatge aèria del festival de Wacken

Els Crysys

La 'Metal Battle' del Festival Open Air d'Alemanya és un concurs fundat el 2004 per impulsar les futures generacions de la música heavy metal.

Crysys, l'únic representant català, es va proclamar guanyador de l’edició d’enguany, interpretant ultra-thrash metal i movent-se molt dalt l'escenari. Havia aconseguit arribar a aquest important festival després de ser seleccionat gràcies a la seva maqueta, 'Demonsthrashion'.

Es tracta d'un jove grup anoienc format per cinc components: dos odenencs, Javi Carrión (bateria) i el Marc Torras (baix), i els igualadins Juli Baz (cantant), Albert Requena (guitarra) i Marc Busqué (guitarra).

Després de proclamar-se guanyadors d'aquest concurs internacional, nombroses discogràfiques han mostrat el seu interès per a signar contractes i per a gravar el seu primer treball.

Precisament, Crysys tocarà a l'espai Rec Bull (barraques) de la Festa Major d'Igualada, després d'haver-se proclamat finalista del IV Certamen de Música Jove d'Igualada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.