TORNAR
PUBLICITAT

Els Bombers realitzen tres sortides a l'Anoia per inundacions

Pluja intensa diumenge a la tarda

societat
Dilluns, 10 agost 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Gran part de l'Anoia va patir pluges molt intenses en poca estona a primera hora de la tarda d'ahir diumenge. Un fet que va obligar als Bombers a fer diverses sortides per treure l'aigua a Igualada i Piera. En aquest últim municipi es van recollir 62 litres per metre quadrat, essent una de les dades més altes del país.

Mapa de precipitacions d'ahir diumenge a les 17,30h / Font: Meteocat

Els Bombers de la Generalitat van rebre ahir diumenge una setantena d'avisos a causa de la intensa pluja, des de les dues del migdia fins a dos quarts set de la tarda. La majoria es van concentrar a la zona del Vallès Occidental, si bé entre aquestes trucades els Bombers van acabar realitzant dues sortides a Piera, on van caure 62 litres, i una a Igualada.

Els Bombers van actuar per retirar grans quantitats d'aigua acumulada en diversos immobles, però sense conseqüències més importants, sobretot perquè les precipitacions es van desplaçar cap al nord del país.

Fins demà passat es preveuen temperatures per sota dels trenta graus, si bé a partir de dimecres tornaríem a la calor habitual d'aquest estiu.

Segons Alfred Bou, cap del parc de Bombers d'Igualada, cal apuntar que aquestes pluges típiques de principis d'agost van molt bé per augmentar la humitat dels boscos i minimitzar el risc d'incendi en el que resta d'estiu.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.