Una segona meitat fluixa ha fet perdre l'Igualada HC a Vilanova

CP VIlanova 4 - Proinosa Igualada HC 2

Dimecres, 7 octubre 2009. 23:00. Redacció AnoiaDiari.
Una bona primera part no ha estat suficient perquè els nois de l'Igualada HC s'emportessin la victòria cap a casa. un joc més desordenat, amb poca atenció i les tres accions a pilota parada han deixat fora de combat  el Proinosa que dissabte s'haurà de veure les cares amb el FC Barcelona. Joan Carles s'ha mostrat optimista de cara al proper partit, reconeixent els rerrors del d'aquesta nit, però ha recordat que amb el nou reglament 'cal estar molt més alerta'.

Classificació 2a jornada OK Lliga / Font: FEP

Resultats 2a jornada OK Lliga / Font: FEP

El Proinosa Igualada en un partit anterior

Amb l'1-2 amb què s'ha acabat la primera part al pavelló de les Casernes, semblava que l'Igualada ja ho tenia al sac. Un joc clar, pensat, amb els jugadors centrats a pista, haurien pogut anotar fins i tot algun altre gol.

La segona meitat del partit, però, ha estat determinant. Els del CP VIlanova han sortit forts, i els arlequinats han sortit més fluixos.ha estat e cop psicològic de l'empat, amb el que com ha dit Joan Carles 'hem perdut el món de vista'. El partit s'ha complicat, donant-los massa facilitats a darrera i a davant perdonant massa. S'ha complicat tot massa, ha afirmat l'entrenador, i els locals han definit amb dos directes i un penal que els igualadins no han sabut definir bé. 'En hoquei - raonava Carles- una dècima de segon de precipitació és terrible' i és el que ha passat.

L'arbitratge ha estat poc rigorós, amb el nou reglament a la mà s'haurien pogut xiular alguns penals i alguna blava, però caldrà encara cert temps perquè els àrbitres s'hi acostumin.

L'entrenador dels arlequinats pensa ja amb el partit de dissabte, a Les Comes contra el Barça 'serà un partit atractiu'. En aquest sentit ha assegurat que caldrà estar ben concentrats i encara més 'tenint en compte el nou reglament'.

VILANOVA 4 (1/3) Arellano, Riba, Galan, Rocasalbas (1) i Marín (2), equip inicial. Bartrés i Ferrer (1).

PROINOSA IHC 2 (2/0) Balagué, Navarro, Formatjé, Busquets i Edu (2), equip inicial. Torner, Baliu i Creus. Txus i raja.

GOLS: 1-0 Marín (m 7), 1-1 Edu (m 13.40), 1-2 Edu (m 18.30). SEGONA PART. 2-2 Marín (m 3), 3-2 Rocasalbas (m 7), 4-2 Ferrer (m 19).

INCIDÈNCIES. Bona presència de seguidors igualadins, encapçalats pel president de l'entitat Josep Maria Oller i els directius Raja i Oller. Hi havia també representants dels pròxims rivals de l'IHC com l'entrenador del FCB Pujalte, una nodrida representació del mon de l'hoquei, alguns dels pròxims rivals de l'Igualada com Pujalte, entrenador del FCB o la pràctica totalitat de la plantilla del Reus, així com també el seleccionador estatal, carles Feriche. Els arbitres, Fran i Delfa, correctes.