L'Igualada vol però no pot davant el Barça

Proinosa IHC 1 - FCB Sorli Discau 5

Dissabte, 10 octubre 2009. 19:45. Redacció AnoiaDiari.
Resultat final enganyós entre el Proinosa Igualada i el Barça. El desenvolupament del partit i la sort no s'han aliat amb l'equip entrenat per Joan Carles que, a diferència dels blau-grana, no ha sabut aprofitar les seves oportunitats davant un Aitor Egurrola pletòric que ho aturava tot. El 0-4 dels barcelonistes, poc després d'iniciar-se la segona part, ha sentenciat un matx disputat però que ha tingut un guió similar, favorable a l'equip visitant, al llarg dels 50 minuts de joc. La propera jornada, divendres, l'Igualada visita la pista del Reus. Un partit de nou molt complicat, però una oportunitat per refer-se de les dues derrotes consecutives i guanyar confiança.

Classificació 3a jornada OK Lliga

Resultats 3a jornada OK Lliga

Egurrola, l'autèntic protagonista del matx

FC Barcelona Sorli Discau

Proinosa IHC

Ferran Formatjé, un dels jugadors destacats de l'Igualada

L'Igualada ha començat el partit amb ganes i ràpidament han arribat avisos tímids contra la porteria blau-grana. No obstant, ben aviat s'ha començat a escriure un guió que s'alteraria ben poc.

Al minut 5 el blau-grana Panadero ha xutat sense massa potència, però la sort i l'error del porter igualadí Balaguer han fet pujar el 0-1 al marcador. Amb poca intensitat de joc, tots dos equips intentaven no cometre errors. S'han produït ocasions amb cert perill a totes dues porteries, i Busquets, Navarro i Formatjé -l'home més destacat del Proinosa- han tingut a les seves mans l'empat però Egurrola estava decidit a ser l'autèntic protagonista del matx.

A la pista s'enfrontaven un equip amb una mitjana d'edat molt jove contra un totpoderós Barça amb una banqueta de luxe, però David plantava cara a Goliat. Al minut 20, però, el blau-grana David Páez tocava lleugerament un xut del seu company Adroher i establia el 0-2 i, a només 40 segons del descans, el propi jugador marcava pel pal dret de Balaguer. Dues gerres d'aigua freda. Edu i Torner tampoc havien pogut batre Egurrola en ocasions molt clares.

L'Igualada ha sortit amb molta força i noves oportunitats de gol a la represa, intentant estrenar el marcador per mantenir-se dins el partit, però la dinàmica es mantenia inalterable i al minut 14 Panadero aconseguia el 0-4. A partir d'aquí els homes de Joan Carles han pagat l'eseforç físic i el Barça s'ha fet amb el control del partit. El 0-5 ha arribat al minut 19 obra de Reinaldo, després d'una gran triangulació: l'única espurna d'excel·lència blau-grana.

Tot i això, Torné ha pogut marcar el gol de l'honor al 24 i de penalt, al segon intent, davant l'intractable Egurrola. Pocs segons després el Barça ha fallat un penal i Edu, en un altra pena màxima per a l'Igualada, ha estavellat la pilota al pal. Páez ha vist la targeta vermella per protestar aquesta última decisió arbitral, a només cinc segons del final.

El Tourmalet continua a Reus

Divendres vinent l'Igualada continua el seu difícil mes d'octubre visitant la pista del Reus. Tanmateix, Joan Carles ha destacat que manté la seva confiança en les possibilitats i el talent dels seus jugadors i, fins i tot, no ha descartat una victòria a domicili si l'equip corregeix errors i aprofita les seves ocasions de gol.

Així, el tècnic igualadí ha lamentat la indisciplina dels seus homes i la necessitat de treballar més en equip. Tot i reconèixer que la derrota d'avui ha estat dura però previsible, Joan Carles ha dit que si les coses haguessin sortit bé el resultat hauria estat un altre.

PROINOSA IHC 1 (0/1) Balagué, Navarro, Formatjé, Busquets i Edu, equip inicial. Torner (1), Baliu i Creus. Txus i raja.

FC BARCELONA 5 (3/2) Egurrola, Paez(1), Panadero (1), Carlos López, i Ordeig, equip inicial. Adrhoer (2), Teixidó, Borregan, Reinaldo (1). Tarrés.

GOLS: 0-1 Panadero (m 5), 0-2 Páez (m 20), i 0-3 Adroher (m.25). SEGONA PART. 0-4 Panadero (m 35), 0-5 Reinaldo (m 45), 1-5 Torner (m 50).

INCIDÈNCIES. Mitja entrada a les Comes, amb ambient força fred a causa del desenvolupament del matx. Tot i això, aplaudiments finals per la lluita de l'equip igualadí.

Les noves regles de joc han propiciat poques interrupcions del partit i major fluidesa de la pilota.