TORNAR
PUBLICITAT

Aquest diumenge torna la Cursa Popular d'Igualada

Infinit destinarà 0'50€ per participant a un projecte solidari

esports
Divendres, 16 octubre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest diumenge es disputarà la 31a edició de la Cursa Popular d'Igualada. Aquesta cursa dóna el tret de sortida a la temporada 2009-2010 dels Jocs Escolars de l'Anoia i acostuma a comptar cada any amb uns dos mil participants. Aquest any la cursa torna a formar part dels actes de l'Octubre Solidari i per tant la cursa l'encapçala el lema "corre per la Pau". EN aquest sentit l'empresa gestora del Centre Esportiu del Puigcornet, Infinit, destinarà 0'50€ per cada participant a la cursa a un projecte solidari.

La cursa popular, aquest diumenge

Des de l'organització, el CAI, el Patronat Municipal d'Esports i Caixa de Terrassa es recorda que l'objectiu principal de la cursa, que té un caràcter eminentment lúdic, familiar i festiu, és superar el rècord de participació, i per això fan una crida a tots els ciutadans a participar-hi.

Com cada any tots els participants rebran un obsequi, els guanyadors de cada categoria rebran un trofeu, les 3 escoles amb més participació fins a la categoria cadet rebran vals en material esportiu per valor de 100, 150 i 200 euros. També hi haurà un val de 200 euros en material esportiu a l'escola que tingui un percentatge més elevat de participació en relació als alumnes matriculats.

2 recorreguts

El recorregut A, el més llarg, començarà a les 11 del matí a la cruïlla entre l'avinguda Barcelona i la carretera de Manresa, i finalitzarà a Cal Font. Aquest recorregut és per les categories de Benjamins (nascuts el curs 2000-2001) fins a Majors C (d'abans del 1959)

El recorregut B, una cursa no competitiva ideal pels més menuts (prebenjamins i petits, de després del 2004) i pels acompanyants, sortirà de la Plaça castells a les 12 del migdia, fins a Cal Font.

Les inscripcions es pode fer de 8.30 a 15h durant aquest divendres a les oficines del Patronat (a Les Comes) o el mateix dia des d'una hora abans de començar al cursa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.