Nova i treballada victòria del Sant Maure

UE SANT MAURE 2 - CF.SANT JOAN DESPí 1

Diumenge, 22 novembre 2009. 21:15. Redacció AnoiaDiari.
El Sant Maure va acabar demanant l'hora, tot i realitzar novament un primer temps espectacular, per exemple amb dos xuts de Carlos Simon a la base del pal visitant en una mateixa jugada. Gràcies als gols de Carceller al 34 i Enric Garcia al 41, el grocs arribarien al descans amb un just 2-0. Els últims 25 minuts va tocar patir per culpa del gol visitant, però els tres punts es van quedar a Montbui. Encadenant la 3a victòria consecutiva, els mauristes es mantenen en la primeres posicions de la classificació, sumant 17 punts.

Classificació 11a jornada 1a Regional

Resultats 11a jornada 1a Regional

UE SANT MAURE.-Sergio-Reches-Tebas-C.Martinez-Sarabia-Cristian-Enric Garcia-Carceller-Simon-Jhony-Corbi; Suplents: Armando-Abel-Triguero-Balle-Alb.Fernandez-Dani Rivero-Antonio

Canvis: UE SANT MAUREMnt. 62 Armando x Corbi. Mnt.77.Balle x Jhony. Mnt.89 Antonio x Enric Garcia. Mnt. 45Albert Fernandez x Simon mnt.45 Triguero x Cristian .

UE.SANT JOAN DESPí:

Alberto-Rubio-Gerardo-Navas-Cesar-Oriol-Dani-Moreno-Ferran-Caste-Imanol; Suplents: Cacho-Fermin-Nani-Raul-David.-Borja.-Charli.

Canvis:Mnt.59. Rubio x Borja Mnt 59. Imanol x CharliMnt. 74. David x Oriol.

Gols.- 1-0.mnt.34 Carceller. 2-0.mnt.41 Enric Garcia. 2-1.mnt.64 Navas.

AMONESTACIONES UE SANT MAURE.- Nº 5 Sarabia mnt.27.- nº 2 Reches mnt,74. Nº 7 Enric Garcia mnt. 76

Amonestacions visitants:

Oriol.mnt.68. Borja.mnt.73 Rubio.mnt.39. Ferran mnt.73. EXPULSIÓN por doble amonestación del nº 4 Navas. Mnt.65-89.

Assistència: 250 aproximadament

Terreny de joc en perfecte estat i 17 graus

Equip arbitral:

Arbitro Colegiado.- Sr.Oscar Mendez Egea.

Asistente nº 1.- Sr.-Victor Orgaz Serrano.

Asistente nº 2.- Sr.-Jorge Santos Ventura.

Delegació.- Manresa- {Bages}

Valoración.- {Bien}

El gol de Carceller al.mnt. 34 va portar la tranquil.litat als grocs, després de tant de treball per obrir la llauna. Enric Garcia va marca el gol més espectacular de la tarda, després d'una jugada personal que va finalitzar sortejant el meta visitant Albert, i portant la pilota al fons de la xarxa.

Però va arribar el mnt.64. En una pujada del lateral núm. 4, Navas, arribaria el gol del St. Joan Despí. Llavors, el partit pas per un inpas, sense tenir un dominador clar. Van ser uns minuts on els homes de Xavi Bernal van passar alguns problemes.

L'expulsió de visitant Navas, per doble amonestació, va rebaixar una mica l'ímpetu i la força dels visitants, i finalment es va fer justícia, pel que s'havia vist damunt el terreny de joc. Els tres punts es van quedar a Montbui.