TORNAR
PUBLICITAT

L'Anoia, primera i última parada de la ruta de les 6 copes del Barça

Cita blaugrana a Piera i Capellades aquest dissabte

esports
Dimecres, 30 desembre 2009. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El batejat com a Bus Campions 2009, que oferirà els triomfs del Barça d’aquest any històric, ha estacionat avui dimecres al mateix Camp Nou, enmig d’una gran expectació. A partir d'aquest cap de setmana, però, les sis copes blaugrana començaran la seva ruta per Catalunya, i ho faran per l'Anoia. Piera i Capellades tindran l'honor de ser les primeres poblacions dissabte, mentre que Igualada tancarà aquesta gira, abans de retornar al Camp Nou, el proper 3 d'abril.

Com que els títols d’enguany aconseguits pel FC Barcelona pertanyen a tots els aficionats, el club vol que aquests 110 anys quedin en la memòria de tots els culers. Per això, avui 30 de desembre el Bus Campions 2009 s’ha estrenat al Camp Nou per donar el tret de sortida a un recorregut per les 110 poblacions del país fins al 4 d’abril.

Ja fora de les instal·lacions bluagrana, l'Anoia tindrà l'honor de ser la primera i última parada d'aquesta ruta. Piera acollirà les sis copes aquest dissabte 2 de gener al matí (de 10 h a 14h ), mentre que a la tarda viatjaran fins a Capellades (de 15 h a 17.30h). Igualada haurà d'esperar fins al 3/4 d’abril (de 10 h a 14 h), instants abans que els títols del Barça retornin a la tarda al Camp Nou.

Podeu consultar tots els municipis de la seva ruta per Catalunya.

Al Saló de la Infància de Piera

Sens dubte, un dels atractius del XIV Saló de la Infància i de la Joventut de Piera, que s'ubica a la nau de Cal Sanahuja amb entrada lliure, serà la presència del bus en el «Tour Campions 2009» del Futbol Club Barcelona, que estacionarà al Saló dissabte d’10 a 14h i on es podrà gaudir de l’exposició itinerant dels sis títols d'enguany.

D'altra banda, al Saló també hi haurà tallers d’escacs, xapes, maquillatge, pintura, cabina de fotografia, papiroflèxia, balls de saló i diferents propostes en un espai ampli i climatitzat. Dissabte, com és habitual, hi haurà també jocs d’aigua a la piscina d’11 a 14h. I diumenge, a partir de les 12 del migdia els Reis de l’Orient recolliran les cartes de nens i nenes per fer màgica, un any més, la nit del 5 de gener.

Capellades

El bus blaugrana estacionarà al Fossar del centre del municipi, entre l'institut i la guarderia (darrera l'església), de les 15h a les 17.30, ja que després tornarà a viatjar cap al Camp Nou perquè la plantilla, aprofitant el partit contra el Vila-reial, celebri amb tota l'afició aquest any històric. La Penya Barcelonista de Capellades ha col·laborat amb el Barça per portar els títols a la vila.

La Penya Blaugrana d’Igualada estrena blog

Enmig d’aquestes festes nadalenques, la Penya Blaugrana d’Igualada ha posat en funcionament un blog a internet. L'entitat considera que serà un eina molt vàlida per anar donant a conèixer les activitats ordinàries que estan fent (l’autocar, el sorteig dels carnets, l’equip de futbol sala,...) així com també les extraordinàries (desplaçaments, actes socials, activitats,...). A la vegada, també és una aposta per recollir els comentaris i impressions dels seus associats, i sobretot propostes per fer créixer aquesta entitat cinquantenària.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.