TORNAR

Igualada acollirà un Conversion Thursday

Una jornada sobre màrqueting en línia

Divendres, 12 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Actualment el Conversion Thursday és un dels majors esdeveniments de màrqueting en línia i se celebra a Barcelona, allà on va néixer de la mà de Pere Rovira, a Madrid, Vitòria, Bilbo i properament a Londres i Berlín. Serveix com a punt de trobada per a professionals que volen conèixer el potencial de tenir un portal a Internet i a aprendre a treure el màxim rendiment de les seves pàgines web, per compartir coneixement de màrqueting en línia i analítica web.

Vendrexinternet

A Igualada el Conversion Thursday és organitzat per vendreperinternet.cat, un nou bloc impulsat per tres anoiencs: Ferriol Egea, Francesc Gel i Pep Pujadó. El bloc és el primer sobre màrqueting en línia escrit en català, i s’hi tracten temes diversos. La finalitat és ajudar a difondre i compartir coneixement sobre com vendre més per Internet.

Nous mercats

Al Conversion Thursday d’Igualada, que es celebrarà el proper 18 de març a les 19.30 h al Museu de la Pell, es parlarà de com aconseguir atreure més potencials clients i arribar a nous mercats a través de google, per ajudar a entendre a les empreses que Internet és un canal de venda essencial avui en dia. Serà un acte amb format de taula rodona, on el moderador presentarà un guió de preguntes que respondran els ponents, amb un torn de preguntes perquè els assistents puguin demanar als ponents allò que els sembli més important.

L’esdeveniment l’organitza l’empresa Reimpulsa, i compta amb la participació de la Unió Empresarial de l’Anoia, el Consell Comarcal i Ignova Empresa.


6 Comentaris

P

Pep Pujadó Mateo

Igualada

12 de març 2010.15:39h

Respondre

Gràcies Ricard, Laura i a tots. És una oportunitat per la comarca. Desitjo veure’ns el 18, N’estic segur que us agradarà el format.

8

f

ferriol

montbui

12 de març 2010.13:32h

Respondre

es fa el dia 18 de març al museu de la pell. Inscripcions a la UEA. És un event gratuit.

A

Antoni

12 de març 2010.12:27h

Respondre

a quin lloc es fà?

f

ferriol

montbui

12 de març 2010.11:46h

Respondre

Moltes gràcies per la difusió!
Tenim moltes ganes de poder ajudar en el que sigui a nivell d´internet a la comarca!

l

laura Gutiérrez

Copons

12 de març 2010.11:06h

Respondre

?Comparteixo les paraules del Ricard! Gran iniciativa i una bona notícia per a la comarca!

Faré tot el possible per assistir.

R

Ricard Espelt

Copons

12 de març 2010.07:17h

Respondre

Gran iniciativa i una bona notícia per la comarca.

Felicitats Pep, per la iniciativa (i tothom que hi ha darrera).

Si puc...ens veurem :)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.