Agenda

Desembre
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dm
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

17 de desembre

CURS (solidari) de Defensa Personal

12:00h

Ateneu Igualadí

C/ Sant Pau 9 ()

Professor: José Antonio Dato, col·legiat pel Consell Superior de l’Esport i la Federació de Judo i Disciplines Associades, instructor de Defensa Personal Bushido, 1r Dan Defensa Personal K.B. Control i Arrest i 3r Dan d’Aikido. Preu: 5€ o aliments per aquest valor que es lliuraran al Banc de Queviures d’Igualada Lloc: Gimnàs de l’Ateneu Igualadí Inscripciones: kyoukaibudo@gmail.com a Secretaria de l’Ateneu Igualadí o 655576848 (Toni ) Ho organitza: Associació Kyoukai Budo

Veure més informació

Música. Concert de Nadal de la coral Gatzara

18:30h

Teatre Municipal l’Ateneu

()

Com cada any per aquestes dates, la Coral Infantil Gatzara fa el concert de Nadal on vol ensenyarvos tot el que ha treballat i après durant aquest primer trimestre.

Veure més informació

Paper de Música: Concert de Nadal-Elan Quintet

19:00h

Paper de Música

()

Elan Quintet format per Benjamin Scherer, violi, Lelia Iancovivi, violi, Julia Hu, viola, Salvador Bolon, violoncel i Mathew Baker, contrabaix, toca a la sala capelladina. Bon moment per al descobriment d'un compositor que va viure a cavall dels segles XVIII i XIX i que fou tan rellevant com Beethoven i Mendelssohn en el seu temps: George Onslow.

Darrera sessió del cicle Depellsensible amb No more Shakespeare

20:00h

Adoberia de Cal Granotes

Baixada de l'Unió, s/n ()

Una proposta amb Ramon Simó, veu i Joan Alavedra i Subiranas, acordió. Presentació a càrrec d’Òscar Balcells, gerent i programador del Teatre de l’Aurora. A partir de la filosofia, la història, la poesia i la música, dos conferenciants de comèdia analitzen la figura de Shakespeare i la posició de la seva obra als nostres teatres contemporanis…

Veure més informació

DePellSensible: "No more Shakespeare", de William Shakespeare

20:00h

Adoberia de Cal Granotes

Baixada de la Unió, s/n ()

Amb Ramon Simó, veu, i Joan Alavedra, acordió. Presentació a càrrec d’Òscar Balcells, gestor cultural i director del Teatre de l’Aurora. Ramon Simó i Joan Alavedra ens conviden a una conferència-espectacle obre la figura de Shakespeare en l’actualitat que passa de l’elogi a la crítica, i de la crítica a la reivindicació del teatre contemporani a partir de la figura del geni victorià que n’és, paradoxalment, un element definitori. El Shakespeare que veurem és un Shakespeare convertit en un dels “malvats” més incombustibles de la tragèdia en la que està submergida la creació contemporània. Un Shakespeare idolatrat, descomposat i dòcil que ens ofereix hores d’entreteniment alienat amb la complicitat absoluta, complaent, i sempre molt productiva dels anomenats creadors, productors i mecenes moderns. A partir de la filosofia, la història, la poesia i la música, dos conferenciants de comèdia analitzen la figura de Shakespeare i la posició de la seva obra als nostres teatres contemporanis… fet que els portarà, inevitablement, a la paròdia i a la ironia.

Veure més informació