TORNAR

El Grup PSA llença Free2Move Lease

Espai patrocinat per

Free2Move Lease ofereix, com a avantatge competitiu, un servei integral al client amb una oferta optimitzada, un únic punt de contacte i nous serveis integrats.

Empresa
Dilluns, 10 abril 2017. 17:53. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Free2Move Lease concentra les sinergies i competències de les marques Peugeot, Citroën i DS Automòbils, que amb la seva àmplia i competitiva oferta, permetrà proporcionar a tots els clients, una oferta més rica i optimitzada. Free2Move Lease gestionarà de manera global el producte del rènting, oferint a tot tipus de clients, des de pimes a grans flotes, un espectre multimarca disponible a través de la xarxes de concessionaris de les marques Peugeot Citroën i DS.

A Espanya el Grup PSA té més de 10 anys d'experiència amb els productes Peugeot Renting, Citroën Rènting i DS Renting. A més compta amb més de 12.000 vehicles en parc i va ser el desè operador al mercat espanyol el passat 2016 (segons dades Associació Espanyola de Renting).

L'oferta de Free2Move Lease facilita a les empreses un servei "tot inclòs": manteniment, servei postvenda a les xarxes oficials de les marques del Grup PSA, assegurança d'automòbil a tot risc, assistència en carretera, gestió de multes, servei de gestió de flota on-line per als clients (F2M Connect Fleet), impostos, a més de proporcionar l'opció del canvi de pneumàtics i el vehicle de substitució. A curt termini, s'oferiran els nous serveis connectats i serveis de mobilitat.

Free2Move Lease ja està operativa a França, Regne Unit i Alemanya.

Amb Free2Move Lease el Grup PSA avança en el desplegament d'un dels pilars del seu pla estratègic Push to Pass: convertir-se en el proveïdor de mobilitat preferit pels clients a través de la seva nova marca Free2Move, que incorpora el conjunt de serveis de les noves ofertes de mobilitat per satisfer les necessitats de desplaçament dels seus clients particulars i professionals (serveis de cotxe compartit, de gestió de flota i de lloguer de llarga durada multimarca).

María Jesús López, General Manager Free2Move Lease España. Christophe Mandon, Director General Comercio Iberia Grupo PSA; María Jesús López, General Manager Free2Move Lease España; José Antonio León Capitán, Director de Comunicació i Relacions Institucionals del Grupo PSA a Espanya i Portugal.

Free2Move Lease estarà dirigida a Espanya per María Jesús López, Llicenciada en Dret per la U.C.M. i MBA per l'IE Business School. Amb una llarga trajectòria en el Grup PSA, al qual pertany des de l'any 1987, ha exercit diferents responsabilitats, entre d'altres directora de concessionari de la Xarxa pròpia, directora de V.O. i directora Regional, que ocupava actualment.

Per a María Jesús López: "Free2Move Lease es convertirà gradualment en un servei més operatiu en combinar el poder de proximitat, gràcies a la xarxa de concessionaris, amb una atractiva oferta de serveis i amb una organització dedicada en exclusiva al rènting".

Free2Move

Creada al setembre 2016, aquesta marca aglutina el conjunt de serveis de les noves ofertes de mobilitat del Grup PSA per satisfer les necessitats de desplaçament dels seus clients particulars i professionals (serveis de cotxe compartit, de gestió de flota i de lloguer de llarga durada multimarca).

El Grup PSA

El Grup PSA va tancar l'any 2016 amb una xifra de negoci de 54.000 milions d'euros. Dissenya experiències automobilístiques úniques, aportant solucions de mobilitat que ofereixen llibertat i plaer als seus clients a tot el món. Amb els models de les seves tres marques Peugeot, Citroën i DS però també amb una àmplia oferta de serveis connectats i de mobilitat amb la marca Free2Move, respon als nous usos de l'automòbil. És líder europeu en termes d'emissions de CO2, amb una mitjana de 102,4 grams de CO2 / km el 2016 i un dels pioners en el desenvolupament del vehicle autònom i l'automòbil connectat, amb una flota de 1,8 milions de vehicles d'aquest tipus a nivell mundial. Les seves activitats s'estenen així mateix a l'àrea financera (Banque PSA Finance) i als equipaments per a la indústria de l'automoció (Faurecia). Més informació a groupe-psa.com


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.