El CF Igualada cau derrotat al camp del segon classificat

L’Igualada trenca així quatre jornades sense perdre

Dilluns, 2 març 2015. 09:00. Otger Gabarró.

El segon classificat del segon grup de primera catalana ha sigut massa per un Igualada que tot i venir de bons resultats es veu immers encara en una situació delicada que fa que es trobi en posició de descens provisional.

L'Igualada es manté 15è tot i la derrota d'aquest diumenge a El Catllar, un dels favorits per pujar de categoria la temporada que ve, que actualment es troba segon classificat en la taula a només un punt del líder.

El partit ha començat amb un equilibri que els anoiencs han sabut aguantar fins a pocs minuts per l'acabament de la primera meitat, quan al minut 42 ha arribat el primer gol visitant, obra de Marín.

En la represa, els homes de Martí Alavedra, tot i el cop moral que ha suposat el gol just abans del descans, han pogut aguantar aquest mínim desavantatge en contra 20 minuts, fins que els locals han marcat el definitiu 2-0, a càrrec de Morillas. Els igualadins no han sabut retallar la distància en el marcador, tot i jugar els últims 12 minuts amb un home més, i el partit ha acabat amb aquest 2-0.

Proper partit

La setmana que ve al camp de Les Comes l'Igualada rebrà l'Amposta, un rival més assequible que El Catllar, ocupant en aquesta jornada 22 de primera catalana l'onzena posició a la classificació. L'Igualada va aconseguir un empat a la primera volta del campionat al camp dels ampostins.