TORNAR

Ignasi Vich, únic candidat a cap de llistes de SI per Igualada

L’assemblea d’adherits decidirà si SI es presenta a les municipals

politica
Dijous, 17 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dissabte tindrà lloc l’assemblea de Solidaritat per la independència a Igualada i des de la nit del passat dimarts ja s’ha tancat el període perquè els adherits de la ciutat presentin la seva candidatura. Només un nom, el d’Ignasi Vich, apareixerà en les butlletes per votar el cap de llista ja que ningú més s’ha presentat per ser alcaldable pel partit.

El sistema de primàries pel que es regeix SI obliga a tots que aspirin a presentar candidatura com a alcaldables a sotmetre’s a la votació de la resta d’adherits. A Igualada, però, sembla que aquest dissabte no hi haurà sorpreses, la candidatura única d’Ignasi Vich li posa les coses fàcils per convertir-se en l’alcaldable de SI a la ciutat.

Tot i així, Vich ha afirmat que l’Assemblea que tindrà lloc aquest dissabte servirà, també, perquè els adherits votin si volen o no que Solidaritat tingui una llista a Igualada. Tot fa semblar, però, que apareixerà un nou partit en l’escena electoral de la ciutat i que SI serà encapçalada per Ignasi Vich, actual secretari d’acció municipal de la regió Penedès.

De la mateixa manera que hi haurà una votació pel cap de llista, hi haurà una altra urna on es votaran la resta de membres que volen formar part de la llista. Així, en funció del nombre de vots de cada candidat, aquest ocuparà un lloc més destacat a la llista. Segons Ignasi Vich també s’espera que s’incorporin persones independents o fins i tot d’altres formacions polítiques. Tot i aquesta afirmació, Vich diu que després d’haver-se reunit amb ERC i RCat de moment no s’ha arribat a cap acord. Amb aquesta afirmació cada vegada es fa més complicat preveure una unitat independentista a Igualada.


12 Comentaris

R

Ricard Jorba

Igualada

10 de setembre 2013.14:03h

Respondre

Si aquet ”senyor” es presenta a quansevol carrec politic estem ben arrenjats.
No te cap credebilitat i si algú vol saber perque li donare totes les explicacions necesaries

j

joaquim

igualada

22 de març 2011.15:30h

Respondre

l’ alcaldable serà L’ ignasi Vich. La llista segons m’ ha arribat, està ja quasi llesta en tot cas demà hi haurà una roda de premsa. dijous ja sortirà més informació

salut

M

Mini Síndic

Igualada

22 de març 2011.13:59h

Respondre

Doncs tenia raó en Roger. Han demostrat més independència de la que jo em pensava. Res a dir, però perquè no se n’ha publicat res?

T

Toni

Igualada

22 de març 2011.13:42h

Respondre

I qui és el candidat? i qui forma la llista?

j

joaquim

igualada

22 de març 2011.10:23h

Respondre

Dissabte es va votar a favor de presentar-se a les municipals i també a favor d’ incorporar independents a la llista.

M

Mini Síndic

Igualada

22 de març 2011.00:16h

Respondre

Perdoneu, però com ha acabat? No he sabut trobar el resultat.

j

joan petit

20 de març 2011.20:03h

Respondre

enhorabona Ignasi!! Segur que tiraràs endavant aquest projecte estem amb tu, ÀNIMS!!

r

roger

igualada

18 de març 2011.11:59h

Respondre

mini-síndic a solidaritat som lliures i no estem tutelats x convergència..i si que ens presentarem pq així ho decidirem demà amb la força de les bases per molt que a convergència li... Llegir més dolgui..allà estarem treballant x la independència..ja que ells són uns covards autonomistes que un dia pacten amb erc i l’ altre amb el pp..salut i visca la pàtria!

M

Mini Síndic

Igualada

17 de març 2011.23:42h

Respondre

Crec que a ningú se li escapa ”l’ascendent” de CiU sobre SI a molts llocs i especialment a Igualada. Si vols dir-ho d’una altra manera, la tutela. Van fer el seu paper a les darreres... Llegir més eleccions i ara es fan l’entremaliat. Però no passaran d’aquí.

I

Igualadi

Igualada

17 de març 2011.16:39h

Respondre

Mini Sindic, que te a veure CiU amb tot això?

M

Mini Síndic

Igualada

17 de març 2011.13:02h

Respondre

No es presentaran. Igualada no és Barcelona i aquí SI no te llibertat per enfrontar-se a CiU. No tenen el control, vaja. Segur que hi ha gent de bona fe, però no es presentaran.

T

Toni

Igualada

17 de març 2011.10:30h

Respondre

No entenc el protagonisme que es dóna a aquesta possible llista municipal (perquè encara no està inscrita a la Junta electoral, oi?), en diferència amb les altres.
Ahir era per si es reunien,... Llegir més avui per si ara es presenten, demà que si en plegaran quatre, el proper dia per si voldran o no voldran fer pactes...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.