TORNAR

Jordi Madrid i Roca repetirà com alcaldable d’ERC-Piera

Va sortir elegit amb el 90% dels vots de la militància

politica
Dimecres, 16 març 2011. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La secció local d’ERC-Piera reunida en assemblea el passat 11 de Març va elegir per una majoria amplíssima l’alcalde actual, Jordi Madrid i Roca, com a candidat d’ERC en les properes eleccions municipals del maig.

Jordi Madrid

Jordi Madrid va sortir elegit amb el 90% dels vots de la militància. La secció local de Piera va permetre la votació a tots els simpatitzants i col·laboradors que han estat al costat del partit i dels seus regidors durant els quatre anys de legislatura, la qual ha tingut el mateix Jordi Madrid com a alcalde durant els dos darrers anys i que ha convertit Piera en la ciutat més gran de l’Anoia amb un alcalde d’ERC.

En el seu discurs d’acceptació, Jordi Madrid ha destacat el canvi que ha suposat per a Piera el mandat d’ERC, els 'peatges' que hem deixat de pagar com a poble, va enumerar el que es va prometre en el seu moment com a candidats a governar i el que s’ha fet des del Govern: 'Hem complert amb el 80% de les nostres propostes inicials i aquesta és i ha de ser la nostra targeta de presentació', va dir durant el seu discurs.

La secció local d’ERC presentarà en societat la llista electoral de les properes eleccions municipals, el dia 25 de març, a les 20.30 hores, a la seu d’ERC; al carrer Dr.Carles,1 de Piera.

El lema de campanya serà 'Hem fet, volem fer més', una declaració que vol reflectir la feina feta i la molta que queda per fer. 'Piera s’ho mereix i nosaltres ho hem de fer possible', va dir abans de la tancar l’assemblea.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.