TORNAR
PUBLICITAT

Unió Democràtica mostra el seu malestar per unes afirmacions fetes en caràcter intern

El partit assegura que no reflecteixen la forma d'actuar d'unió Democràtica de Catalunya

politica
Dijous, 7 març 2013. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Unió Democràtica ha emès un comunicat a través del qual manifesten la seva sorpresa i malestar per les informacions que s'han publicat i asseguren que les manifestacions que van fer alguns membres del partit es van fer en una reunió de caràcter intern, i no reflecteixen la forma d'actuar  d'Unió Democràtica.

La Intercomarcal de les comarques de Barcelona d’Unió Democràtica de Catalunya ha fet arribar a aquest mitjà un comunicat a través del qual surten al pas de les informacion publicades per aquest i altres mitjans i destapades pel diari El País, a partir de les quals sortia a la llum el contingut d'una acta del comité local del partit a l'Anoia.

En aquesta acta alguns assistents feien referència a unes suposades maniobres que tenia el partit per beneficiar els ajuntaments de Convergència i Unió, marginant els del PSC, en la política d'atorgament de subvencions de la Diputació de Barcelona.

Segons el comunicat, Unió Democràtica de Catalunya afirma estar "sorpresa" i tenir un 'malestar per la publicació d’unes manifestacions produides en el marc d’una reunió de partit, de carácter intern, i que en cap cas reflecteixen ni l’esperit ni la forma d’actuar d’Unió Democràtica de Catalunya'.

Per altra banda expressen quina és la seva opinió al voltant de la política de concessió de subvencions: 'tant per a la comarca de l’Anoia -una comarca amb un ampli territori i una densitat de població proporcionalment baixa, i una de les comarques més durament castigades per la crisi i l´atur- com per a la resta de la provincia de Barcelona defensem una distribució dels ajuts als municipis des de totes les administracions supramunicipals justa i equitativa, que tingui en compte no només el nombre d’habitants, sinó també les necessitats reals". El comunicat continua dient: 'reequilibrarel territori és un compromís que Convergència i Unió ha defensat sempre a tot arreu.


2 Comentaris

R

Raphanus brassica

Igualada

8 de març 2013.14:31h

Respondre

El que em sorprèn és que no desmenteixin la notícia publicada a El País, i en canvi mostrin el malestar perquè s’hagi difós. És allò de matar el missatger. Si hem arribat a quest nivell que... Llegir més aqust tipus de pràctiques semblen el més legítim i es reconegui públicament, la pregunta és: on està la sortida d’emergència?

M

Montse

Igualada

7 de març 2013.23:44h

Respondre

A aquets d’Unió, penso que si anesin sols a unes eleccions no els votaria ningú

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.