TORNAR

Pere Navarro respecta el vot favorable del PSC Igualada a la declaració de sobirania

El líder dels socialistes va ser divendres a l’Anoia

politica
Dilluns, 25 febrer 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El primer secretari del PSC, Pere Navarro, va ser divendres a la tarda a la comarca de l'Anoia. Durant la seva visita a Santa Margarida de Montbui, el líder dels socialistes va afirmar que respecta el vot favorable del PSC Igualada a la moció de la Declaració de Sobirania.

Teo Romero i Pere Navarro

El primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, va visitar divendres algunes poblacions de la comarca de l’Anoia. Durant la seva estada a Montbui, acompanyat per l’alcalde i cap comarcal del PSC, Teo Romero, Navarro va manifestar respectar el sí dels regidors socialistes d’Igualada en la moció a favor de la Declaració de Sobirania. El líder del PSC va afirmar que ‘el PSC representa a molts ciutadans. Catalunya està crispada i viu tensions en el moment actual, i en els socialistes això també s’expressa’.

Durant la seva estada a l’Anoia Pere Navarro es va reunir amb càrrecs electes del partit a la comarca, sindicats i també amb diferents empreses del territori. Va destacar que l’Anoia és el territori amb més atur de Catalunya i que per això ‘hem de protegir l’ocupació de les persones que treballen però també veure quines són les possibilitats de futur.

En aquest sentit va expressar que l'Anoia ‘pot ser una molt bona plataforma logística i això pot atraure indústries d'altres llocs’, sobretot per les bones comunicacions per carretera que té el territori, malgrat que ‘s'han de millorar les comunicacions ferroviàries, ja que es triga més d'una hora i mitja en tren per arribar a Barcelona’.

Mesures anticorrupció pròpies

D’altra banda, el primer secretari del PSC va anunciar que els socialistes estan desenvolupant un document propi sobre mesures anticorrupció després que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi presentat el seu a la segona cimera anticorrupció. Navarro va explicar que coincideixen en algunes propostes com en el fet que els càrrecs públics que estiguin imputats no deixin el seu càrrec fins que el jutge tanqui la instrucció del cas i processi el càrrec per portar-lo a judici.

’Creiem que és necessari tractar els casos de corrupció amb total transparència i contundència si realment hi ha proves de culpabilitat, però també hem de tenir la capacitat de restituir aquelles persones que finalment es demostra que són innocents, no només la seva honorabilitat sinó també la seva vida pública’, afirma Navarro.

Navarro es reafirma en l’abdicació del Rei

D’altra banda, el primer secretari del PSC, Pere Navarro, es va reafirmar en la seva demanda que abdiqui el monarca en favor del príncep Felip. Pere Navarro va expressar que ‘el Rei té la llibertat per abdicar o no però jo també tinc la llibertat per expressar les meves opinions’. Navarro va aclarir que ‘la idea que vaig expressar és que en un moment on totes les institucions estan en crisi, i la corona també, em sembla oportú que hi hagi una renovació al capdavant de la corona’. ‘El més lògic és que la transició del segle XXI l'arbitri el príncep Felip’, va afegir.


3 Comentaris

P

Pauco

26 de febrer 2013.14:39h

Respondre

Crec que la millor manera d’evitar la corrupció, és treballar amb total transparència!!!

També faria amb caràcter retroactiu una valoració del patrimoni d’abans d’assolir un càrrec i al... Llegir més finalitzar el mandat, però no val posar patrimoni en negre a nom de familiars i amics, eh!!!

Salut

J

Joan

Igualada

25 de febrer 2013.12:13h

Respondre

Pere Navarro?? Qui es?

F

Filomena

Igualada

25 de febrer 2013.11:35h

Respondre

Amb aquesta fotografia es nota ben be qui continua remenant les cireres al PSC Anoia

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.