TORNAR
PUBLICITAT

Inscripcions obertes a l’Escola d’Estiu d’Òdena

S'obre a nens i nens residents i no residents al municipi

Dimecres, 1 maig 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Encara falta un parell de mesos perquè acabi el curs però l’ajuntament d’Òdena ja posa fil a l’agulla per organitzar una nova edició de l’escola d’estiu. L’escola d’estiu d’Òdena ofereix un combinat d’activitats: hora d’estudi, tallers, esports, piscina, excursions, bivacs i festivals per a nens i nenes de 3 a 12 anys residents i no residents al municipi.

S'oferirà un combinat d'activitats: hora d’estudi, tallers, esports, piscina, excursions, bivacs i festivals

Pels més grans es potenciaran les activitats esportives i l’ús del pavelló municipal, tallers motivacionals, piscina i excursions.

L’Escola d’Estiu d’Òdena obrirà les seves portes del 25 de juny al 26 de juliol i del 2 al 6 de setembre. El servei permet la inscripció per a tot el període o per setmanes, amb l’objectiu de facilitar a les famílies l’organització del calendari laboral i festiu. L’horari de l’escola serà de 10.00 a 13.00 i de 15.00 a 17.30 amb la possibilitat de contractar el servei de vigilància i ampliar l’horari a primera hora del matí de 8.45 a 10.00 i al migdia. També s’ofereix servei de menjador per 6 € a l’Escola Castell d’Òdena a càrrec de “Casolans El Castell”.

Les sis setmanes d’escola tenen un cost de 144,38 € per als nens i nenes empadronats a Òdena, i de 192,50 € per als no residents. En cas de contractar el servei només per setmanes, el seu preu és de 36,38 € per als empadronats i de 48,50€ per als no residents. A partir del segon fill inscrit i sempre que vinguin tot el període es descomptarà 19euros.

El pagament es podrà fer a través de transferència bancària a l’entitat 2013 de Catalunya Caixa, oficina 6047 (Passeig Sant Miquel,1 d’Òdena) al Compte 0200017645 o en efectiu o tarja de crèdit a la recepció de l’ajuntament, indicant en tots els casos el nom i cognoms del infant.

Les persones interessades en inscriure als seus fills i filles poden dirigir-se a l’Ajuntament d’Òdena els matins de 8.30h a 13.00h i els dimarts i dijous de 17.30h a 20.00h, a l’Espai Jove del 6 fins al 22 de maig. La documentació que cal presentar és la fitxa d’inscripció emplenada, fotocòpia targeta sanitària del nen/a (només si és la primera vegada que s’inscriu a l’Escola d’Estiu d’Òdena), una fotografia (només si és la primera vegada que s’inscriu), i el full de pagament.

Per a més informació sobre el servei poden dirigir-se a l’Ajuntament i consultar la web www.odena.cat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.