TORNAR
PUBLICITAT

Obertes les inscripcions per la Cadena de l'Anoia

Serà el dissabte 31 d'agost a les 18h

societat
Dissabte, 10 agost 2013. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Tothom qui ho vulgui ja es pot inscriure en un dels quatre trams de què constarà la Cadena Humana de l'Anoia que unirà Santa Margarida de Montbui, Igualada i Vilanova del Camí el dia 31 d'agost. Caldran 2.000 voluntaris.

Ha començat la crida per inscriure's a la Cadena Humana de l'Anoia que es farà el dissabte 31 d'agost a les 18h i que ha de servir d'assaig per a la Via Catalana de l'11 de setembre que es farà a tot Catalunya.

La cadena anoienca està organitzada per Igualada per la Independència i Montbui per la Independència -assemblees territorials de l'Assemblea Nacional Catalana de l'Anoia-, juntament amb persones associades de l'ANC de Vilanova del Camí.

La previsió és enllaçar els ajuntaments de Santa Margarida de Montbui, Igualada i Vilanova del Camí, amb una cloenda a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada. Una gesta que, segons l'organització, requerirà uns 2.000 participants.

Els quatre punts de trobada del recorregut seran l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, l'Ajuntament d'Igualada, el Carrer Cardenal Vives d'Igualada (Mercat de la Masuca) i l'Ajuntament de Vilanova del Camí. Tothom qui es vulgui inscriure en un d'aquests quatre punts ja ho pot fer enviant un correu electrònic a catalunyaigualada@gmail.com


3 Comentaris

A

Anem amb conpta

Vilanova

17 d'agost 2013.20:55h

Respondre

Un dia cremem una bandera espanyola, un altra, til dem als Espanyols de lladres, una altre, posem una bandera Independentista a un lloc public, un altra tractem als que no pensen igual de... Llegir més ”fachas”.
Aixo acabara com el ”rosari de la Aurora”, i sort en tenim, al meu entendre de que de moment mana el Rajoi, que es un ”tita freda” perquè si hagués el Aznar, o la Aguirre, igual demà ja anulariant el estatut, i ”tururut tururut, qui gemega ja a rebut..”
El Blair o va fer a Irlanda del Nort, varis cops, i ja vegeu, que no va passar res.

N

Nosoudefiar

Vilanova

17 d'agost 2013.20:06h

Respondre

Tota aquestes cadenes i demés parafernàlies, ens explotara al morros.
I no tardara gaire.
El Sr alcalde, tindrà que anar ell solet a treure la ”estelada”
Dons els promotors, cagats i a casa... Llegir més amagats.

P

PEP PELFORT

VILANOVA DEL CAMI

12 d'agost 2013.09:19h

Respondre

Es un bon assaig per la cadena del dia 11. La nostra comarca ubicada al centre de Catalunya te la oportunitat de demostrar a la resta del pais, que també som particeps d’aquest anhel de llibertat.... Llegir més Unim Montbui, Igualada i Vilanova. Fem Via cap a la independència, Fem un primer pas.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.