TORNAR
PUBLICITAT

Jordi Madrid és el nou alcalde de Piera

El PSC és rellevat per ERC al complir-se mig mandat

politica
Dimarts, 23 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
'Vull arribar com a mínim al llistó tan alt que ha deixat la Josefina' amb aquesta voluntat continuista, el fins ara 1r tinent d'alcalde de Piera, Jordi Madrid, ha pres possessió del càrrec d'alcalde de Piera en un ple extraordinari celebrat aquest mateix dilluns. Tal i com havien acordat els grups municipals d'ERC i el PSC arran del pacte en les municipals, després de 2 anys de mandat de Fina Altarriba, ara és el torn del cap de llista republicà.

Fina Altarriba, alcaldessa sortint, ha manifestat la bona entesa que hi ha entre tots dos grups polítics al govern

Jordi Madrid en el seu primer discurs com a alcalde

Tal i com es va establir en el pacte de govern d'ara fa dos anys i arribada la meitat de la legislatura, divendres passat l'alcaldessa Josefina Altarriba va renunciar al càrrec. Aquest dilluns, el que ha estat 1r tinent d'alcalde, Jordi Madrid ha estat escollit alcalde de Piera en la sessió prevista gràcies als vots dels regidors de l'equip de govern.

Jordi Madrid ha celebrat el càrrec valorant positivament a nivell de partit que 'hi hagi, per primera vegada un alcalde d'Esquerra Republicana'. La lectura com a equip de govern ha estat més moderada i amb una clara voluntat continuista, elogiant la feina feta per la Fina Altarriba i insistint que 'som dos partits però un sol equip de govern; quan vam començar a governar plegats vam fer un full de ruta i el mantenim'.

Ha assenyalat també que 'com ja vam fer arran de les eleccions, seguim defensant un model de vila per tal que Piera pugui ser un referent per Vallbona, Masquefa i Hostalets'.

Els diferents grups polítics han desitjat molta sort al nou alcalde, i assegurant-li que seguiran fent oposició'responsable i respectuosa' amb paraules del portaveu de CiU Jaume Guixà.

Recordem que en les darreres eleccions municipals socialistes i republicans van formar govern estable amb l'alcaldia compartida distribuint-la els dos primers anys per a la cap de llista del PSC i els dos últims per al d'ERC. Aquest és l'únic canvi estructural de l'actual equip de govern que manté les regidories tal com es van repartir fa 2 anys i que té la voluntat de seguir treballant en la mateixa línia que ha aplicat des de l'inici de la legislatura.


3 Comentaris

s

sempre fidels

piera

27 de juny 2009.11:16h

Respondre

Rack....el programa ja està explicat des de fa més de 700 dies, altra cosa es que t’agradi o no. Un nyap? es una opinió aqui es feia un canvi d’alcalde no un miting....per cert no has dit res... Llegir més tu que firmes com salut i república sobre la promesa per ”imperatiu legal” del nou alcalde, només ai per si mateix ja es una declaració d’intencions
Arrogant en Jordi? potser no t’agrada que sigui alcalde però o no el coneixes o no l’aprecies, però d’arrogant no en te res.
Cuida’t la salut i nosaltres caminem cap a la República.

La lluita continua!!!!!

r

rack

piera

23 de juny 2009.14:31h

Respondre

Al menys podria dir quin es el contingut del pacte que materialitza l’acord que el fa alcalde. No va explicar línees d’actuació ni programàtiques. Un nyap tot plegat. Espro deixi de ser tan... Llegir més arrogant com fins ara.

salut i república

R

Rocío

Piera

23 de juny 2009.08:14h

Respondre

Felicidades alcalde.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.