TORNAR

La consellera Marina Geli visita els terrenys del futur CAP de Piera

Primer pas del relleu previst a l'alcaldia de la vila

politica
Dissabte, 20 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La consellera de Salut, Marina Geli, va visitar ahir divendres al migdia els terrenys cedits per l'Ajuntament de Piera per a la construcció del Centre d'Atenció Primària (CAP), que ocuparà 1.600 metres quadrats de superfície. D'altra banda, al vespre va tenir lloc el primer pas per formalitzar el relleu a l'alcaldia de Piera amb la renúncia de Josefina Altarriba, d'acord amb el pacte de govern entre el PSC i ERC. Dilluns, el republicà i fins ara 1r tinent d'alcalde Jordi Madrid serà proclamat nou alcalde de la vila.

Josefina Altarriba i Jordi Madrid, durant la visita de José Montilla a Fira del St. Crist (abril'09)

La consellera de Salut escolta les explicacions de Josefina Altarriba durant la visita als terrenys del futur CAP / ACN

El terreny té 2.650 metres quadrats i està situat en un solar entre la carretera d'Igualada i el carrer Riera Guinovarda. El nou centre oferirà els serveis de medicina general, pediatria, infermeria, treball social, odontologia, atenció continuada i atenció a la salut sexual i reproductiva, i també disposarà d'un àrea polivalent.

Per Geli, el centre de salut serà 'gran' perquè està projectat per una àrea bàsica potencial d'entre 20.000 persones i 30.000 persones i, per tant, conformarà una infraestructura 'de present i futur'.

La inversió per construir el CAP serà de 3,5 milions d'euros i es preveu que estigui acabat a finals de la primavera o principis de l'estiu del 2011.

Relleu previst a l'alcaldia de Piera

També ahir divendres, va tenir lloc la renúncia oficial al càrrec d'alcaldessa de Josefina Altarriba, en un ple extraordinari celebrat al vespre. Arribats a mitja legislatura, aquesta decisió obeeix a l'acord de govern entre el PSC i ERC a Piera. Aquest proper dilluns es realitzarà l'acte de proclamació del nou alcalde, el republicà i fins ara 1r tinent d'alcalde, Jordi Madrid, en una sessió pública extraordinària.

En les darreres eleccions municipals socialistes i republicans van formar govern estable amb l'alcaldia compartida distribuint-la els dos primers anys per a la cap de llista del PSC i els dos últims per al d'ERC. Aquest és l'únic canvi estructural de l'actual equip de govern que manté les regidories tal com es van repartir fa 2 anys i que manifesta la voluntat de seguir treballant en la mateixa línia que ha aplicat des de l'inici de la legislatura.

Ampliarem aquesta informació properament.

Anoiadiari.cat / ACN


2 Comentaris

C

Carles Cuerva

Santa Margarida de Montbui

20 de juny 2009.15:24h

Respondre

Bon dia Quim,

Les obres que falten a fer del CAP Igualada Nord es van adjudicar el 17 de juny d’enguany, per un termini de 4 mesos.

No tinc notícia virtual de premsa, però sí el següent... Llegir més enllaç:

http://www.gisa.cat/gisa/servlet/HomeLicitation?licitationID=1057416

Espero que et faci servei.

Q

Quim

Igualada

20 de juny 2009.13:54h

Respondre

És fantàstic que des de l’ICS aprovin la construcció de nous centres d’atenció primària, principalment per a la gent gran, que s’han de desplaçar en cas de necessitar un odontòleg, per... Llegir més exemple, o bé no disposen d’atenció continuada les 24h i s’han de desplaçar a centres hospitalaris d’altres poblacions en cas de necessitat urgent.

Tornant al tema CAP, algú sap què ha passat amb el CAP Anoia II que s’havia de construïr prop del nou hospital? Segons tinc entés, les obres estan actualment parades. Si algú te l’enllaç a alguna notícia que ho tracti, que me’l faci arribar.

Gràcies!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.