TORNAR

El secretari general de Governació Jaume Oliveras inaugura diverses obres a Carme

Finançament parcial del del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC)

politica
Divendres, 19 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest divendres 19 de juliol, el secretari general de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Jaume Oliveras, inaugurarà les obres de millora dels carrers Font Frigola i Progrés, les escales del carrer Sant Magí i les obres d'adequació del Casal de Carme, que han consistit en una rampa d’accés al centre i l’adequació de les escales d’accés a la biblioteca. Al final del recorregut, al carrer al Rec Xic, on s’ha descobert un tram de 150 m i s’ha adequat la zona com a passeig tindran lloc els parlaments de l’alcalde, Jordi Sellarès i el secretari general.

Vista de les obres acabades al carrer Font Farigola

El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, inaugurarà les obres de millora de diversos carrers i les obres d’adequació del Casal de Carme avui al migdia.

El Departament de Governació i Administracions Públiques finança l'arranjament de carrers i l'adequació del Casal amb més de 300.000 euros, la majoria provinents del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

Després de la inauguració de les obres del Casal, finançades per la Secretaria d’Acció Ciutadana del Departament de Governació, l’alcalde de Carme, Jordi Sellarès, i el secretari general del Departament, Jaume Oliveras, recorreran els carrers de Font Frigola, Progrés i les escales de sant Magí. Al final del recorregut, al carrer Rec Xic del Carme tindran lloc els parlaments.

Abans, a les 11 hores, el secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, visitarà Cabrera d’Anoia, on serà rebut per l’alcalde, Salustiano Monteagudo, amb qui parlarà dels futurs projectes del municipi.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.