TORNAR

L'alcalde de Moià, convençut que Òdena no complia les condicions per acollir el corporatiu

També creu que el Bages ha vist l'aeroport amb 'reticència pensant més amb les molèsties que no pas amb els beneficis'

politica
Dijous, 18 juny 2009. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'alcalde de Moià, Josep Montràs, ha dit que estava convençut que Òdena no complia les condicions per acollir l'aeroport empresarial pel que fa a les mides de la pista. En el seu moment, però, el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, ja va deixar clar que els requisits 'no eren de mínims sinó de màxims'. Moià va ser l'únic municipi del Bages que va dir que acceptaria l'aeroport sempre i quan el Govern modifiqués les condicions per tal d'ampliar l'aeròdrom del Prat.

Montràs ha felicitat Òdena 'perquè és el municipi que més volia l'aeroport' i ha remarcat que el Bages ha vist l'aeroport amb 'reticència pensant més amb les molèsties que no pas amb els beneficis que podia generar'.

L'alcalde de Moià, Josep Montràs, ha dit a l'ACN que és 'complicat' avaluar com ha actuat el Bages en aquest tema. Montràs ha recordat que es necessiten uns terrenys amb unes 'determinades condicions' però també ha reconegut que a molts sectors de població els espantava una infraestructura d'aquest tipus pel soroll i les molèsties que pogués provocar.

Montràs també ha explicat que hi havia altres sectors que posaven en dubte el fet que l'aeroport contribuís a generar llocs de treball. 'Jo no ho poso en dubte', ha apuntat. L'alcalde ha sentenciat que l'aeroport s'ha vist 'amb reticència des de molts ajuntaments, pensant més en les molèsties que no pas amb els beneficis que podia generar'.

L'alcalde de Moià ha felicitat la candidatura guanyadora i ha afegit que la comarca d'Osona és la que 'més hi sortirà perdent'. Montràs ha dit que, per la seva banda, Moià continuarà treballant per tal d'aconseguir que l'aeròdrom del Prat sigui 'potent' i funcioni 'al màxim'.

ACN


1 Comentaris

J

Jordi P.

Òdena

18 de juny 2009.19:54h

Respondre

Molt amics nostres aquesta gent del Bages no?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.