L'Igualada HC aconsegueix la tercera victòria consecutiva

Caixa Penedès Vilafranca 3 - Proinosa IHC 5

Diumenge, 29 novembre 2009. 00:00. Redacció AnoiaDiari.
El Proinosa Igualada HC es va imposar ahir dissabte al Vilafranca a domicili per 3 a 5, aconseguint així la seva tercera victòria consecutiva, la segona de l'OK Lliga. Després d'arribar al descans amb empat a u, els arlequinats van aconseguir el triomf gràcies a una bona segona part. L’efectivitat, una de les assignatures pendents de l’equip igualadí, va millorar: dues de tres faltes directes transformades. D'aquesta manera, els homes de Joan Carles se situen en la zona mitja de la classificació, amb esperances d'accedir als set llocs que donen el pas cap a la Copa del Rei.

Classificació 10a jornada OK Lliga / Elsesports.cat

Resultats 10a jornada OK Lliga / Elsesports.cat

Jordi Creus ha estat un dels golejadors del matx

CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA 3 - PROINOSA IHC 5

Vilafranca: Jordi Domenech, Roger Boira, Sergio Miras, Sebas Moreno, Roger Riba. Marçal Montserrat, Javi Sala i Ferran Rojas

IHC: Balagué, Navarro, Fernández, Formatjé i Creus. Torner, Baliu

Gols: 1-0 Moreno (m. 6), 1-1Navarro (m.11). SEGONA PART. 1-2 Formatjé (m.3), 1-3 Creus (m. 17), 2-3 Miras (m. 17.30), 2-4 Creus (19.30), 2-5 Navarro (24) i 3-5 Miras (24.52).

El partit no començava massa bé pels interessos dels igualadins. Al min. 6 Moreno marcava l’1-0 pels locals, tot just en la segona arribada a porteria dels vilafranquins. Al min.11, però, Marc Navarro empatava pels arlequinats. Minuts sense que cap dels dos conjunts controlés el partit. Els verds havien estavellat la pilota contra el travesser al min 10, i l'Igualada es mostrava massa precipitat.

Només començar la 2a part els homes de Joan Carles han capgirat al seu favor el guió del partit i les coses han començat a funcionar. I Jordi Creus, d'un xut de falta directe establia un avantatge de 1-3 (min. 17). Tot i això, semblava que tocaria patir: només 30 segons després, Miras escurçava distàncies (2-3). Corria el minut 19 quan arribava una de les jugades claus del matx: Jordi Creus no aprofitava un power play favorable al Proinosa, tot i que la pilota estava a punt de superar la línia de gol, però era el mateix jugador arlequinat qui tot seguit aconseguia el 2-4 (min. 19.30).

Balagué, providencial, aturava un tir directe del mateix Miras al al min. 24. Navarro marcava per sota de les cames de Domènech a menys d’un minut pel final (2-5), i semblava sentenciar el matx. Encara a vuit segons pel final, Sergi Miras establia el 3-5 final

Amb esperances per la Copa del Rei

El tècnic del Proinosa, Joan Carles, ha destacat en declaracions a Ràdio Igualada que els seus jugadors han sabut sobreposar-se als nervis inicials, per aconseguir una victòria merescuda. L’objectiu d’arribar a la copa del rei es manté viu per aritmètica i per la confiança en les possibilitats dels seus homes, si bé el tècnic arlequinat ha dit que 'caldrà anar partit a partit'.

L'Igualada rep la visita del Blanes en la 11a jornada de l'OK Lliga, un rival complicat, que aquesta jornada no ha pogut fer res davant l'invicte Barça, i ha perdut 4-1 al Palau Blaugrana.